Se billederne: EM-pigerne giver den gas i fitnessrummet

Imens forklarer Jan Pytlick, hvorfor han ikke vil hente Lærke Møller ind til EM-truppen

DEBRECEN (Ekstra Bladet):  - Vi har en mand på hende konstant. Hvis vi ikke holder øje med hende, smutter hun direkte op på løbebåndet og løber 10 kilometer, sagde Jan Pytlick efter en af kampene i Golden League om sit lille energibundt i skikkelse af Kristina Kristiansen.

Hun er som et egern på epo, og derfor passede det sikkert ’Mulle’ fint, at haltræningen blev forlagt til et fitness-center, så hun rigtigt kunne få lov til at slide fodsåler, mens en lokal herre i forgrunden forberedte sig på weekenden, så der bliver plads til en portion gullasch ekstra.

Håndbold TV: Det vidste du ikke om EM-tøsernes tatoveringer

Jan Pytlick valgte IKKE at benytte sig af muligheden for at skifte ud i truppen. Man skulle ellers mene, en rutineret ræv som Lærke Møller kunne give et nap på såvel playmaker-plads som venstre back, men landstræneren er ikke enig:

- De to playmakere, jeg har, gør det rigtigt fint. Det passer godt at have en spiller af Anne Mettes type, fordi hun kan supplere Stine Jørgensen. Jeg havde egentlig håbet, hun skulle spille lidt mere i går, men det var kampen ikke til.

- Hvorfor ikke?

- Vi var under pres, og det ville være for meget ansvar at lægge på skuldrene af så ung en spiller. Jeg er godt tilfreds med at have hende her. Det, at hun kan komme ind og aflaste, det er fint. Vi taler jo om en spiller, der er med på et af de aller-aller yderste mandater.

Jan Pytlick afslører, at det helt fra start var meningen, at Louise Svalastog var direkte reserve for Marianne Bonde. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Pytlick afslører: Rikke Skov var reserve for en anden

- Men aflaste… Hun har jo kun spillet et kvarter sammenlagt!

- Det kan være, hun kommer til at spille noget mere. Det må tiden vise.

Imens dampede Rikke Poulsen, Maibritt Kviesgaard, Trine Østergaard, Maria Fisker, Sandra Toft, Louise Svalastog og de øvrige en tur ned i trædemøllen.

Danmark skal være klar kl. 16.00 i morgen eftermiddag mod Polen!

Bare op med den. Susan Thorsgaard er endnu ikke kommet til så mange scoringer, som hendes plads på stregen indbyder til. Et af problemerne er, at holdkammeraterne ikke udnytter hendes høje rækkevidde. (Foto: Lars Poulsen) Sport Spil mig dog i højden

1 af 5 
2 af 5 
3 af 5 
4 af 5 
5 af 5 
0 kommentarer
Vis kommentarer