Se de danske karakterer: Uvant kontra-konge topper

Danmark vandt som ventet stort over Saudi-Arabien, der nok ikke håber at stå over for Henrik Toft Hansen igen lige foreløbig. Se Ekstra Bladets vurdering af danskerne her

Henrik Toft yderst effektiv og blev dansk topscorer imod Saudi-Arabien. (Foto: Lars Poulsen)
Henrik Toft yderst effektiv og blev dansk topscorer imod Saudi-Arabien. (Foto: Lars Poulsen)

Jannick Green: 5
Fik tanket masser af selvtillid i en kamp, der ellers startede værst tænkeligt med et mål mellem benene. Tog hurtigt revanche og diskede op med en masse store redninger. Godt nok på en billig baggrund, men alligevel.

Mads Christiansen: 3
Bedst når han kommer bagfra i fart. Brændte nogle store oplagte målchancer på en dag, hvor der var råd til det. Sådanne afbrændere er ikke længere tilladt.

Casper U. Mortensen: 4
Spiller aldrig en dårlig landskamp og scorede fem gange på seks forsøg. Afbrænderen kom på en ’umulig’ aflevering, hvor det ville have mere held med et mål.

Casper U. Mortensen ses her under en aktion mod Saudi-Arabien. (Foto: Lars Poulsen)
Casper U. Mortensen ses her under en aktion mod Saudi-Arabien. (Foto: Lars Poulsen)

Anders Eggert: 4
Tilbage som Mr. 100 procent på straffe og to på tre fra fløjen, så han holdt niveau fra Argentina-kampen. Spillede kun 1. halvleg.

Rasmus Lauge: 3
Mangler fortsat at komme et gear op. De normalt så hurtige fødder er ikke kommet i gang. Det generer ham åbenlyst at have en modstander stående på tæerne.

Bo Spellerberg: 3
Det er heller ikke Bo Spellerbergs livret med en aggressiv modspiller, så han endte faktisk med at gøre mere gavn i forsvar, som ellers ikke er hans spidskompetence.

Anders Eggert og de danske spillere var aldrig i problemer mod Saudi-Arabien. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Danmark udraderede ørkenens sønner

Jesper Nøddesbo: 2
Brænder alt for meget i en kamp, hvor det ikke kom til at koste. Fik da scoret en del mål, men brændte lige så meget, så regnskabet gik kun lige op.

René Toft Hansen: 3
Storebror tog igen tidligt fri for anden kamp i træk, da han vred om og humpede ud til behandling på bænken. Her blev han siddende resten kampen og hyggede sig.

Hisham Alobaidi havde det ikke let mod Renè Toft Hansen. (Foto: Lars Poulsen)
Hisham Alobaidi havde det ikke let mod Renè Toft Hansen. (Foto: Lars Poulsen)

Lasse Svan: 3
Fik ikke meget at arbejde med, da Henrik Toft Hansen snuppede alle kontraerne. Leverede en sjælden parade i forsvaret, som bragte smilene frem på den danske bænk.

Hans Lindberg: 3
Tog over som straffeskytte med to på to forsøg. Et par afbrændere trak ned. Han var endnu en gang degraderet fra startopstllingen og henvist til at spille anden halvleg.

Argentina tæt på at tage point mod Polen. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Argentina var tæt på ny overraskelse

Henrik Møllgaard: 2
Kom for anden kamp ind og vikarierede for René Toft Hansen i midterblokken. Scorede endelig med 11 sekunder tilbage efter at have forsøgt sig nogle gange uden held.

Henrik Møllgaard (th.) har haft større udfordringer som forsvarsspiller, end den han oplevede søndag aften i Qatar. (foto: Lars Poulsen)
Henrik Møllgaard (th.) har haft større udfordringer som forsvarsspiller, end den han oplevede søndag aften i Qatar. (foto: Lars Poulsen)
 

Kasper Søndergaard: 2
Fik ikke skudt sig ind i VM. Der var ellers smæld nok i skuddene, men han virkede en smule stresset og lidt ivrig efter at få gang i målene.

Henrik Toft Hansen: 5
Med otte mål på otte forsøg - heraf syv af de ni sidste mål i 1. halvleg - tilsat et tilkæmpet straffekast fik han efterladt et stærkt indtryk. Mod næsten alle andre lande ville han have fået en karakter mere.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson var tilfreds med sejren over Saudi-Arabien. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Gudmundsson om miniput-klø: Ikke nemt at vinde med 20 mål

Michael Damgaard: 3
Har mistet lidt af effektiviteten og scorer ikke så meget som i optakten, hvor alle skud næsten gik ind. Fik vist, at han også kan se stregen, da han fik mere spilletid end normalt.

Michael Damgaard sælger sig dyrt i søndagens opgør. (Foto: Lars Poulsen)
Michael Damgaard sælger sig dyrt i søndagens opgør. (Foto: Lars Poulsen)

Mikkel Hansen: 4
Efter en falmende start med bl. a. en udvisning fandt Mikkel Hansen sig selv med tre mål på tre forsøg. Derefter han blev sparet til de kommende langt sværere kampe.

Niklas Landin: UB
Fik en friaften inden mødet med de farlige tyske fløje, som han kender så godt ’hjemmefra’ Rhein-Neckar Löwen.

Gudmundur Gudmundsson: 4
Nøjedes kun med at skifte fire spillere ud til 2. halvleg. Brugte igen flittigt af sine spillere samtidigt, med at andre blev sparet til de kommende kampe. Alt var under kontrol.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer