Sikker sejr til Pytlick – og ingen gravide!

Det stjernespækkede mandskab fra Odense fik en fornuftig sejr på årets liga med sejr over Aarhus United

Jan Pytlicks tropper fra Odense sejrede 24-18 over Aarhus United. Foto: Lars Poulsen
Jan Pytlicks tropper fra Odense sejrede 24-18 over Aarhus United. Foto: Lars Poulsen

ODENSE (Ekstra Bladet): Sikker sejr til Jan Pytlick – og ingen graviditeter!

Det kunne være den hurtige og muligvis semi-muntre konklusion på kampen, da den tidligere landstræner i spidsen for Odense Håndbold kunne se sit hold spiller sig sikkert i gang med en ny sæson med en sejr over Aarhus United på 24-18 efter 15-9 ved pausen.

Dermed fik den ambitiøse klub en fornuftig start på en sæson, hvor det stjernespækkede kvindskab fra den fynske hovedstad MÅ være en hed titelfavorit, når vi engang igen når solvarme dage næste forsommer.

Odense slog uden større dikkedarer de århusianske opkomlinge Aarhus United, der med imponerende hast er rejst på ruinerne af konkursboet SK Aarhus.

Så sent som i onsdags havde odenseanerne store problemer med at afvise århusianerne i en pokalkamp i den østjyske metropol, men Pyt og pigerne kunne dog ånde lettet op efter at have sejlet totalt og uden større jubel notere, at måltavlen efter den kamp blot meldte 21-18 til fynboerne.

Den tidligere landstræner kom i den grad i vælten, da han midt i marts for tredje gang i løbet af én sæson modtog meldingen om, at en af hans spillere var blevet gravid. Debatten brusede og brasede i medierne i nogle heftige dage af en sæson, hvor ligaen blev ’ramt’ af et rent graviditetsboom – totalt var der flere end ti spillere, der måtte gå fra på grund af lykkelige omstændigheder.

Jan Pytlick har dog fået slideren Susanne Madsen retur efter barsel, og så mangler sådan set kun Susanne Thorsgaard og Stine Svangård. Til gengæld har den thurinske murersvend haft godt med penge at købe ind for, og den kan ses. Eksempelvis ville fødselsdagsbarnet (27 år) Stine Jørgensen pynte på ethvert dansk ligamandskab.

Sæsonen er lang, og der er plads til forbedringer. Mens hjemmeholdet dominerede totalt i første halvleg, kom der mere slinger i valsen efter pausen, og det, der længe lignede en storsejr, blev blot til en pæn udveksling af mål de sidste 30 minutter.

Odense førte med ni kort inde i anden halvleg, men der blev roteret heftigt med kræfter og spillere, og fynboerne burde nok have sikret sig en sejr større end plus seks.

Mulles frygt: Tror de, jeg kigger på deres bryster?

Nykøbing Falster slår sin mestertræner i Super Cup-sejr