Annonce:
Annonce:

Silkeborg-Voel bider fra sig mod suveræne Odense Håndbold

Odense Håndbold måtte modstå presset fra Silkeborg-Voel, som var tæt på at skabe stor spænding

Odense måtte slide en smule for det, men endte med at snuppe sejren over Silkeborg-Voel. (Arkivfoto) Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Odense måtte slide en smule for det, men endte med at snuppe sejren over Silkeborg-Voel. (Arkivfoto) Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Håndbold

Odense Håndbold er umulig at slå i denne sæson i kvindernes liga.

Søndag eftermiddag tog fynboerne sin 14. sejr ud af 14 mulige, da Silkeborg-Voel kom på besøg. Det var dog lige ved at blive spændende.

Gæsterne var undervejs i anden halvleg tæt på at komme helt tilbage på omgangshøjde efter Odenses pauseføring på 16-11, men værterne holdt hovederne kolde og fik fuld gevinst med en sejr på 30-27.

Odense har nu 28 point på førstepladsen. Silkeborg-Voel har tabt tre kampe i træk og er på sjettepladsen med 13 point.

Odense var bedst fra kampens begyndelse, men Silkeborg-Voel viste stort mod, og efter knap otte minutter sørgede playmaker Eira Aune for, at gæsterne fik deres første føring i kampen ved stillingen 4-3.

Annonce:

Få minutter senere blev føringen øget til 6-3, da Ann Grete Nørgaard fra venstrefløjen sendte kuglen i netmaskerne.

Men så vågnede Odense op igen, og efter et kvarter scorede Freja Cohrt til fynsk føring på 7-6. Derfra så hjemmeholdet sig ikke tilbage i første halvleg.

Særligt Mie Højlund var godt spillende, og med sine fem mål var hun stærkt medvirkende til, at Odense førte 16-11 ved pausefløjt.

Det fik dog ikke Silkeborg-Voel til at give op - tværtimod. Midtjyderne diskede op med en stærk halvleg og halede ind på hjemmeholdet.

Line Skak, Louise Ellebæk og Annika Jakobsen var vitale med flere scoringer for gæsterne, som halvvejs i anden halvleg havde bragt Odenses forspring ned på to scoringer ved stillingen 23-21.

Efter 51 minutter blev Odenses Malene Aambakk smidt ud, og Silkeborg-Voel fik samtidig mulighed for at mindske føringen til ét sølle mål, men Ann Grete Nørgaard missede straffekastet.

Annonce:

Odense gik op og scorede i undertal, og så var fynboerne i stedet foran med tre. Hjemmeholdet holdt derefter godt fast i føringen og hev sejren i hus.

Tidligere søndag vandt Herning-Ikast hjemme med 27-24 over Aarhus United, mens Nykøbing Falster Håndboldklub søndag aften smadrede Skanderborg med 38-25 på hjemmebane.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: