Skader og træthed får Klavs Bruun til at handle

Landstræneren indkalder nye folk til EM-kvalifikationskampen mod Rusland

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen under VM-slutrunden i december. (Foto: Lars Poulsen)
Landstræner Klavs Bruun Jørgensen under VM-slutrunden i december. (Foto: Lars Poulsen)

Fem nye spillere er i dag mødt op i Klavs Bruun Jørgensens landsholdslejr inden håndboldlandsholdets anden kamp mod Rusland lørdag.

Det drejer sig om Rikke Skov, Sandra Toft, Camilla Dalby, Mia Biltoft og Simone Böhme. Fire af spillerne var indkaldt på forhånd, mens Simone Böhme efterfølgende er stødt til som supplement til højrefløjen.

Omvendt må Stine Bodholdt forlade landsholdslejren med en skade.

- Vi oplevede to slidte højrefløje under kampen mod Rusland og valgte derfor allerede i går, at Simone Böhme skulle støde til landsholdslejren som supplement. I dag har vi fået undersøgt en skade i Stine Bodholts finger, som desværre har vist sig at være brækket.

Se også: Ulrik Wilbek før OL: Jeg er nervøs

- Da vi allerede har tre stregspillere i truppen, nu hvor Mia Biltoft er stødt til, har vi valgt ikke at udtage en erstatning for Bodholt, forklarer Klavs Bruun Jørgensen om ændringerne.

Et i forvejen afbudsramt landshold tabte onsdag 27-31 til Rusland på udebane i EM-kvalifikationen. De to hold mødes igen lørdag, hvor de fem nyindkaldte spillere vil få mulighed for at vise sig frem på hjemmebane i Næstved.

Se også: Danmark sendt til tælling af Rusland

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere