Skjern blev kureret for et kompleks

Skjern pelsede Porto

Skjern-Porto 27-21:

Skjern valgte den mest effektive måde til at slippe af med et Portugal-kompleks.

Mesterholdet Porto, som efter sidste sæsons succes med Champions League kiksede i kvalifikationen til denne sæsons udgave, blev sendt hjem med et seks måls nederlag i det dansk-portugisiske EHF Cup-møde.

I sidste sæson tabte vestjyderne to gange i samme turnering til Portugals nr. 2, Sporting Lissabon, hvilket spolerede alle Skjerns chancer for succes.

Nu har hjemmeholdet fået en anderledes bedre start trods masser af problemer med syge spillere med foreløbig to sejre af to mulige.

Der var kommet tre nye på listen i forhold til GOG-kampen til mødet med Porto, bl. a. målhelten fra forleden i GOG, 2,12 m manden Nikolaj Markussen, 11 fuldtræffere samt forsvarsspecialisten Frederik Børm, som ellers var sluppet for karantæne efter det røde kort i den første EHF Cup-kamp i Serbien .

Til gengæld var de syge fra forleden blev raske, så træner OleNørgaard havde lidt flere spillere at gøre godt med i EHF Cup-kampen.

De to meget lidt benyttede VM-spillere, Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard scorede henholdsvis 7 og 6 mål for Skjern.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere