Skjern er på højkant igen

Vestjyderne fra Skjern har måtte klemme balderne sammen

Kasper Søndergaard og Skjern er klar til slutspillet (Foto: Claus Bonnerup)
Kasper Søndergaard og Skjern er klar til slutspillet (Foto: Claus Bonnerup)

Med alle spillere klar efter en sej omgang omgangssyge sluttede Skjern med en overbevisende 29-19-sejr over HC Midtjylland sig til KIF Kolding, Aalborg og BSV som deltagere i slutspillet.

En kyllingeret i forbindelse med EHF-kampen i Serbien mod Vojvodina har ellers betydet, at et halvt hold har været ramt og borte på skift, så Skjern-spillerne har i de seneste 10 dage bogstaveligt talt måtte klemme balderne sammen for at komme videre.

Efter en lige 1. halvleg lagde hjemmeholdt stærkt fra land til de sidste 30 minutter med fem mål i træk, som slog benene væk under gæsterne, der også har sit at kæmpe med.

Her er det ikke maven, men skader som plager oprykkerne, der på papiret formentligt fortsat mangler et point for at kunne føle sig sikre på slutspillet.

HC Midtjylland havde længe stor held med at holde Skjerns farlige bagkæde med landsholdsspillerne, Kasper Søndergaard, Henrik Møllgaard g Nikolaj Markussen væk fra målene ved at dække meget offensivt, men som kampen skred frem, kom trioen på måltavlen.

Med sejren fik Skjern revanche for efterårets kontroversielle nederlag i Herning, hvor vestjyderne bagefter tabte en protestsag mod kontrollantens indblanden i opgøret.

Også i Holstebro var der tid til revanche, da Tvis Holstebro vandt 35-25 over naboerne fra Lemvig.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere