Skjern er tæt på europæisk succes

Men Porto kan stadig snyde vestjyderne for EHF kvartfinale

Skjern-Vojvodina 32-23

Efter snart mange års fravær er Skjern tæt på ny europæisk succes.

Hvis Füchse Berlin, som forventet søndag på hjemmebane slår Porto fra Portugal vil vestjyderne, der for en del år siden to år i træk vandt den lille, men nu nedlagde Challenge Cup, være med i bowleren, når der trækkes lod til næste måneds kvartfinalerne i EHF Cup'en.

Kim Andersson i gennembrud. (Foto: Aleksandar Djorovic) Håndbold Drømmen blev til mareridt for Kolding

Det blev en dyr sejr til Skjern , som af TV-mæssige grunde spillede hjemmekampen mod de serbiske mestre i Holstebro.

Playmaker Lasse Mikkelsen røg formentligt ude i en periode med en forstrækning i venstre læg.

De næste dage vil vise skadens omfang.

- Forhåbentligt er det ikke så slemt, siger Lasse Mikkelsen.

I forvejen er VM-spiller, Kasper Søndergaard ukampdygtig efter en mindre meniskoperation, så det tynder ud i bagkæden hos Skjern.

Kasper Søndergaard tager konsekvensen af et VM uden megen spilletid og har sat tilværelsen som landsholdsspiller på pause. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Dansk stjerne dropper landsholdet på ubestemt tid

Træner Ole Nørgaard kunne tidligt slippe bringe Jesper Dahl og Jacob Lyhne i spil, så de to talenter fik international erfaring på backpladserne, men det kan blive svært, hvis Porto vil lave ballade og vinde i Berlin og bringe Skjerns kvartfinaleplads i fare.

Porto, som i sidste sæson hjemme slog KIF Kolding København i Champions League, kan i så fald snuppe vestjydernes plads med en sejr på syv mål eller mere.

- Hvis ikke Füchse vinder, som jeg regner med, tager vi til Porto og gør arbejdet færdigt, lød det fra Daniel Svensson efter aftenens kamp i Holstebro.

0 kommentarer
Vis kommentarer