Skjern fik en hjælpende hånd

Tvis Holstebro er presset efter nederlag

- Skjern må være glade for os.

Århus' assistenttræner Peter Bredal ramte med disse ord et ømt punkt i forholdet mellem de to vestjyske rivaler, som har et had-kærlighedsforhold uden sidestykke i dansk håndbold.

Således er det vigtigt for Skjern at fortælle, at den nye hal bliver større end Tvis Holstebros arena. Godt nok kun på ni pladser, men alligevel.

Med 27-26-nederlaget til Aarhus har Tvis Holstebro pludselig mistet den fordelagtige position, som holdet ellers havde bragt sig efter en god start på 2015 med en imponerende række kampe uden nederlag.

Nu skal træner Klavs Bruun Jørgensens tropper ikke kun vinde næste uges lokalopgør over Skjern på en udsolgt hjemmebane. Der skal også hentes point i den sidste kamp i Brøndbyhallen mod KIF Kolding København.

Omvendt vil Skjern med en sejr i Holstebro være DM-semifinaleklar, mens KIF Klding Københavno g Tvis Holstebro må spille om den anden semifinaleplads.

- Det har vi gjort før og kan gøre det igen, mener træner Klavs Bruun Jørgensen, hvis tropper også må slås med skader og sygdom.

Både Jonas Larholm og Søren Tau har været syge efter lørdagens EHF Cup kamp mod Gorenje Velenje, og i nederlaget mod Århus fik Allan Damgaard problemer med knæet, mens Jakob Green på grund af rygproblemer ikke kunne hoppe.

- Vi må spille med, hvad vi har tilbage, siger Klavs Bruun Jørgensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere