Skjern-keeper: Vi viste et sindssygt højt niveau

Når Skjern spiller som i søndagens kamp, er holdet farlig for alle modstandere, mener keeper Søren Pedersen

Med komfortable cifre sikrede Skjern en sejr over norske Elverum. 37-23 vandt danskerne, der leverede en fejlfri indsats, som Søren Pedersen beskriver det.
Med komfortable cifre sikrede Skjern en sejr over norske Elverum. 37-23 vandt danskerne, der leverede en fejlfri indsats, som Søren Pedersen beskriver det.

Det var svært at sætte en finger på noget som helst i Skjerns 37-23-sejr ude over norske Elverum i søndagens Champions League-kamp.

Alt flaskede sig i begge ender af banen, og Skjerns bageste mand Søren Pedersen kunne foran et stærkt og bevægeligt forsvar gå fra banen med en redningsprocent på 51.

De danske mestre blev ædt af Nikolajs løver

- Man må sige, at det går ret godt for tiden. Vi leverede en næsten fejlfri indsats, og vi spillede utrolig koncentreret gennem hele kampen.

- Uanset hvem vi havde på banen, lykkedes vi med rigtig mange ting, og vores spil lå på et sindssygt højt niveau, siger Søren Pedersen til klubbens hjemmeside.

Skjern-keeperen, som hev 18 redninger frem i løbet af kampen, var desuden tilfreds med spillet i undertal.

- Vores undertal fungerede også helt fantastisk. Vi kom til chancer hver gang og smed ikke boldene væk.

Det fik vi rigtig meget ud af, påpeger han.Dansk håndbold tester straffekast-regel

Dansk håndbold tester straffekast-regel

Skjern-holdet har nu spillet to kampe i Champions League og har indtil videre fået fuldt udbytte på pointkontoen.

- Champions League er noget helt specielt at være med til, og det var selvfølgelig dejligt, at vi kunne levere sådan en præstation, som vi gjorde, fastslår Søren Pedersen.

Sammen med holdkammeraterne sørgede han for noget af det bedste Skjern-spil hidtil i sæsonen, hvor alt blev udnyttet på den helt rigtige måde.

- Når vi rammer topniveauet, er vi rigtig svære at slå. Vi er farlige for alle modstandere, så det her skal vi virkelig arbejde videre med, mener målvogteren.

I næste weekend skal Skjern en tur til Ukraine for at jagte yderligere to point mod Motor Zaporozhye i Champions League.

TV: Også i udlandet har danskerne succes. Det blev cementeret i Super Cup-kampen mellem Kiel og Flensborg, hvor danske spillere stod for 21 af opgørets mål. Se dem her.