Skjern-profil frygter hård returkamp

Thomas Klitgaard er glad for fem måls-føring inden gensynet med Melsungen

Thomas Klitgaard forventer en hård returkamp mod Melsungen  (Foto: Claus Bonnerup)
Thomas Klitgaard forventer en hård returkamp mod Melsungen (Foto: Claus Bonnerup)

- En fem måls-føring er da en god start, så jeg tror på det.

Skjerns hårdtarbejdende stregkæmper, Thomas Klitgaard frygter ikke gensynet med Melsungen, hvor han spillede fra 2007 til 2010.

Der er godt med mål i bagagen til et godt resultat i returopgøret.

Selv om denne efter kampen hyggede sig med flere af de tilrejsende Melsungen-tilskuere, så havde stregspilleren undervejs sine kontroverser med spillerne fra sin gamle klub, hvilket undervejs afkastede et par udvisninger bl. a. tidligt i kampen efter et skænderi med Melsungens største navn, venstrehåndsskytten Michael Müller.

Se også: Vigtig Skjern-sejr over Bundesliga-mandskab

Næste søndags returkamp spilles i en ombygget messehal i nærliggende Kassel, så det er ikke omgivelserne, at Skjern skal frygte.

Derimod er der en forventning om, at de bosniske dommere, Amar og Dino Konjicanin vil komme under et stort pres og måske tillade, at Melsungen kan spille endnu hårdere end i Skjern.

- Forhåbentligt vil Melsungen igen dække defensivt. Så tror jeg på, at vi nok skal komme på skudhold. Til den tid har vi formentligt også Daniel Svensson og Henrik Møllgaard klare, siger Thomas Klitgaard.

- Så vl Melsungen ikke kunne holde os under 20 mål, og så skal vi tabe med mindst seks mål, så vi har skaffet os en god udgangsposition, siger Thomas Klitgaard.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere