Skjern satser mere svensk

Vestjyderne henter hårdtskydende landsholdsspiller

Jonathan Stenbäcken, som her forsøger at stoppe Mikkel hansen i en landskamp i Malmö, skal fra næste sæson spille for Skjern (Foto: Lars Poulsen)
Jonathan Stenbäcken, som her forsøger at stoppe Mikkel hansen i en landskamp i Malmö, skal fra næste sæson spille for Skjern (Foto: Lars Poulsen)

Skjern vil frem over snakke mere og mere svensk.

Vestjyderne har netop hentet en tredje svensk landsholdsspiller til næste sæson.

Den hårdtskydende Jonathan Stenbäcken, som pt. spiller i tyske Lemgo i Bundesligaen, skal erstatte Daniel Svensson.

Sidstnævnte stopper i Skjern med udsigten til at blive ene mand i bilen, som i flere sæsoner har kørt fra Aalborg til Skjern med Daniel Svensson, Lasse Mikkelsen og Thomas Klitgaard.

Mens Skjerns nuværende anfører vil indstille en lang karriere, skal den målfarlige playmaker Lasse Mikkelsen spille videre i Melsungen i Tyskland.

Sidstnævnte vil blive erstatte i den grønne trøje af en anden svensker, Jesper Konradsson, Alingsås,

I forvejen råder Skjern den svenske topscorer, Markus Olsson, mens islændingen, Tandri Mar Konradsson før denne sæson blev hentet i Sverige, så han kan også snakke 'håndbold-svensk'.

Jonathan Stenbäcken har foruden Lemgo tidligere spillet for Füchse Berlin og Melsungen i Bundesligaen, så det er en spiller med stor interenational erfaring, som Skjern har hentet til næste sæson.

Daniel Svensson er snart fortid i Skjern. Foto: Ernst van Norde Håndbold Kræftramt spiller forlader tophold

Jesper Konradsson i aktion for det svenske landshold. Foto: AP Håndbold Skjern Håndbold henter svensk landsholdsplaymaker

 

0 kommentarer
Vis kommentarer