Skjern vandt i sidste sekund

Ukendt venstrehånd blev redningsmand

Jesper Dahl og Skjern vandt til sidst. (Arkivfoto: Polfoto)
Jesper Dahl og Skjern vandt til sidst. (Arkivfoto: Polfoto)

Skjern-Metalurg 20-19:

En af Skjerns mere upåagtede spillere, venstrehånden Jesper Dahl, blev den store helt, da vestjyderne efter en vanvittig og dramatisk afslutning kunne trække sig sejrrigt ud af mødet med makedonske Metalurg med en 20-19 sejr.

Da tiden var ved at løbe ud, scorede Jesper Dahl sejrsmålet i sidste sekund og satte et fornemt punktum på en imponerende entre med fire mål på fem forsøg i de sidste 13 minutter.

Se også: Aalborg til tops i blodig affære

Normalt er Jesper Dahl kun med som gardering for henholdsvis Kasper Søndergaard og René Rasmussen, men da ingen af de to havde deres bedste eftermiddag, fik han chancen mod slutningen i en kamp, hvor Skjern aldrig fik styr på gæsterne.

Især den østrigske venstrehåndsskytte, Janko Bozovic voldte problemer, selv om Skjern var advaret på forhånd, fordi østrigeren er det nye makedonske mandskabs topscorer.

Et helt hold forsvandt med forsommerens  kollaps med manglende løn til spillerne.

Se også: Klavs Bruun dropper to spillere inden Portugal-møde

Efter en 1. halvleg, som gæsterne vandt med to mål, fik hjemmeholdet lidt mere styr på tingene efter pausen uden dog at kunne ryste makedonerne, som svarede igen, når hjemmeholdet forsøgte at slå et hul.

Da Skjern med 20 sekunder tilbage kom i boldbesiddelse, tog træner Ole Nørgaard en time out, som viste sig være et meget godt træk, som blev kronet med Jesper Dahls mål.

Dermed holder Skjern fast i 1. pladsen i gruppen.

  Se også: Klavs Bruun efter debutsejr: Det er smukt med 70 frikast

0 kommentarer
Vis kommentarer