Skyder bedre end Mikkel Hansen: Forbigået til landsholdet

Stortalentet Lasse Andersson overstråler samtlige af de andre danske skytter, men det har dog endnu ikke ført til en fast plads på landsholdet

Lasse Andersson leverer den 'rene' vare (Foto: Ernst van Norde)
Lasse Andersson leverer den 'rene' vare (Foto: Ernst van Norde)

Det er ikke hvilken som helst målmænd, som Danmarks nye konge-skytte har skudt hul på.

Senest lørdag aften i Barcelona, hvor 21-årige Lasse Andersson passerede den nye spanske super-målmand Gonzalo Perez de Vargas otte gange i Palau Blaugrana.

Tidligere har andre landsholdsmålmænd som den franske europamester Vincent Gerard fra Montpellier og makedonske Petre Angelov fra Vardar Skopje heller ikke fået fat i så mange af Anderssons hårde skud. I disse Champions League-kampe scorede danskleren henholdsvis 9 og 10 gange.

KIF Kolding Københavns guldfugl har i løbet af de første måneder skudt bedre end de 3 M'er - Mikkel, Mads og Michael med efternavnene Hansen, Mensah og Damgaard -  som er  landstræner Gudmundur Gudmundssons foretrukne til næste måneds Golden League i Oslo.

Se også: Tæt på historisk sensation: Danskere havde FC Barcelona i knæ

Den 21 årige skarpskytte har igen leveret den 'rene' vare med foreløbigt 64 mål i Champions League og ligaen.

Modsat Europas pt. mest scorende, Mikkel Hansen, der har hamret omkring halvdelen af sine imponerende 118 mål i Champions League og la Ligue i Frankrig ind på straffekast, er Lasse Andersson ikke straffekastskytte hos KIF Kolding København.

Heller ikke de andre konkurrenter på venstre back, Mads Mensah, Rhein-Neckar Löwen, og Michael Damgaard, Magdeburg, har skudt bedre end Lasse Andersson, så det kan undre, at Gudmundur Gudmundsson ikke har forfremmet ham fra udviklingslandsholdet til EM-holdet.

Når de andre vil få en sidste chance for at vise sig frem for landstræneren til EM-truppen, er Lasse Andersson sammen med bl. a. holdkammeraten, Magnus Landin på samme tid i Polen.

Sidstnævnte leverede oplægget til et fornemt Lasse Andersson-mål på et vip, som vil være en kandidat til denne rundes mål i Champions League.

Se også: Imponerede mod giganterne: Denne dansker er lige til EM-holdet

0 kommentarer
Vis kommentarer