Slagter norsk EM-flop: Det værste siden Danmark tørrede gulv med os

De norske håndboldkvinder blev onsdag aften savet midt over af Rumænien ved EM. Og de norske medier giver holdet endnu en rusketur

Det går ikke Norges vej. Foto: Vidar Ruud / Ritzau Scanpix
Det går ikke Norges vej. Foto: Vidar Ruud / Ritzau Scanpix

’Fuld krise’, skriver NRK.

’Norge er i kæmpeproblemer’, skriver TV2 Norge.

’Værste rundbarbering i 21 år’, skriver Verdens Gang.

De norske medier bruger de helt store katastrofe-ord, når de skal beskrive, hvordan deres medalje-favoritter har klaret EM-slutrunden i Frankrig.

 

Se også: I kæmpe krise: Norge får bøllebank

Værste siden Danmark
Ordene kommer i kølvandet på det kæmpe svirp med pisken, det norske landshold fik, da de onsdag aften tørnede sammen med Rumænien. Norge tabte noget uvant med 31-23 i Brest.

Ja, faktisk har man i norsk håndboldhistorie ikke set noget lignende siden, Danmark smækkede nordmændene tilbage til stenalderen med en 13-målssejr.

Se også: Stjernerne raser efter upassende tv-billeder: Film længere oppe!

Således skriver Verdens Gang:

’Håndboldkvinderne har ikke oplevet noget værre siden Anja Andersens sidste store kamp. Danmark tørrede gulv med Norge i VM-finalen 1997 og vandt 33-20. Det var en special kamp, efter to danske tilhængere blev knivdræbt i arenaen aften før.

De norske piger turde næsten ikke røre de Anja og co., som bare kørte på for at hædre deres afdøde fans. Det blev ikke stoppet før 33-20 på den triste søndag i Berlin’.

Trods det bitre nederlag, Norge led til Rumænien, går de alligevel videre til næste runde ved slutrunden, hvor de er gået videre til mellemrunden med nul point. De har derfor mere end kniven for struben, i det det kræver fuld pointhøst i de tre kampe i mellemrunden, hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om at gå videre til semifinalen.

Siden Norges første EM-finalesejr i 1994 har holdet vundet slutrunden syv gange i 13 forsøg.

Danmark skal torsdag aften klokken 18 møde Frankrig. En kamp, du kan følge her på EB.dk.

Jesper Nøddesbo er efter ti år i FC Barcelona landet i Aarhus og håndboldmæssigt i BSV. Usikkerheden har fulgt ham på hele rejsen, afslører han nu. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Nøddesbo afslører sin hemmelighed: Jeg føler mig helt nøgen

Henrik Møllgaard er hjemme i Aarhus igen. Udflugten til Paris skulle egentlig kun have varet i ti måneder, men der gik tre år, før familien flyttede hjem igen. Foto: Ernst van Norde Sport og Spil Monsieur Møllgaard: Sådan lærte jeg at tale tysk - i Paris

5 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere