Annonce:
Annonce:

Slankekost: Her serverer de en hamburger - uden løn

De to danske HSV Hamburg-spillere får stadig ingen løn men lever af ’insolvens-penge’ – Berlin og Veszprem ude efter Hans Lindberg

Hans Lindberg hæver en høj hyre i HSV - eneste problem: Klubben kan ikke betale! (Foto: Jan Sommer)
Hans Lindberg hæver en høj hyre i HSV - eneste problem: Klubben kan ikke betale! (Foto: Jan Sommer)
Annonce:
Følg Håndbold

BRØNDBY (Ekstra Bladet): HSV Handball raller dødsmærket videre. Sportsligt går det fremragende – til gengæld får spillerne ingen løn!

Hans Lindberg og Casper U. Mortensen har været fritstillet i en måned og kan frit forlade klubben ved Elben, når det passer dem. Ifølge den tyske rygtebørs får Hans Lindberg ingen problemer med at finde en ny arbejdsgiver. Füchse Berlin og ungarske MKB Veszprem er interesserede.

Spørgsmålet er så, om de vil matche den kanon-hyre, danskeren IKKE får i HSV Handball… Med mindre klubben igen bliver reddet af en kompostfuld euro.

- Der er egentlig ikke nogen status. Jeg kan ikke sige så meget, for jeg ved ikke det vilde. Der er ingen deadline, siger Hans Lindberg, der bekræfter, at han har nogle månedslønninger til gode.

AV, AV, AV! Her er en islandsk hovedpine

Hvor længe vil du finde dig i det?

Annonce:

- Det kan jeg ikke svare på.

Men du kigger dig vel omkring?

- Jeg tror alle spillere i vores klub ligesom andre, der står i denne situation, overvejer, hvad der skal ske i forhold til de forskellige scenarier, og det gør jeg selvfølgelig også. Jeg har en agent, der sørger for det, så jeg kan koncentrere mig om at være her med landsholdet.

Men reelt er du vel fritstillet?

- Jo, og det har jeg været i en måned nu. Vi har mistet to spillere: Vores højre back Adrian Pfahl til Göppingen og vores andenmålmand Jens Vortmann til Leipzig fra 1. januar. Vi var en trup på 20, og nu er vi så 18.

KIF fyrer cheftræneren

Du kan ikke gøre andet end at vente?

- Jeg kan ikke sige så meget om det, og det har jeg heller ikke lyst til.

Annonce:

Det ligger dog fast, at klubbens cheftræner, Michael Biegler, der ved siden af er polsk landstræner, har valgt at kyle sin option på bordet, så han senest til sommer kan finde en lem ud af det økonomiske galehus i Nordtyskland.

Kæmpe nytårsfuser: Her er status efter dansk skræk-dom

Casper U. Mortensen venter også på løn:

- Vi har jo fået nogle insolvens-penge, som man jo får i denne situation, så jeg har da kunnet betale lidt regninger og sidder ikke i rykkere til halsen. Jeg afventer situationen og hvad, der kommer af meldinger fra klubben, siger venstrefløjen.

- Vi ved ikke særligt meget. Vi har i fokus at sende et godt signal, og det har vi gjort ved ikke at tabe syv kampe i træk, og forleden vandt vi med 12 over Göppingen i en propfyldt hal med 10.500 tilskuere, så rent sportsligt kan det ikke være bedre.

Men EM kommer vel meget tilpas som et stort udsalgs-vindue?

Annonce:

- Nå jo, men omvendt har vi gjort det godt i HSV, og nu er vi med landsholdet, og så er det i fokus, hvad vi skal præstere til EM. Helt ærligt, så tænker jeg faktisk ikke så meget over situationen – jo, det ligger i baghovedet – men jeg tænker altså ikke Hamborg, Hamborg hele tiden. Nu handler et om landsholdet og EM.

Nyt uheld! Ung komet ude af EM-trup

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: