Sløj VM-test: Alt for meget afhænger af Mikkel

Mikkel Hansen stod bag dansk OL-revanche i den første testkamp før VM, hvor Sverige blev besejret 24-23

Mikkel Hansen spillede en god kamp mod Sverige - men det er vigtigt, at også holdkammeraterne stempler mere ind til den kommende VM-turnering. (Foto: Lars Poulsen)
Mikkel Hansen spillede en god kamp mod Sverige - men det er vigtigt, at også holdkammeraterne stempler mere ind til den kommende VM-turnering. (Foto: Lars Poulsen)

MALMØ (Ekstra Bladet): Danmarks VM-chancer står og falder med Mikkel Hansen.

Stjernen fra Paris bar endnu en gang det danske hold frem til en sejr - denne gang 23-24 (11-10) over Sverige - med otte fuldtrættere.

Det var på et mål i undertal 25 sekunder før tid sikkert sat ind af Hans Lindberg, at Danmark vandt, hvad svenskerne kaldte  'Slaget om broen'

Men oversat til dansk var der tale om OL-revanche.

Det var det første møde siden det famøse danske nederlag i kvartfinalen ved OL i London for godt to år og fem måneder siden.

Morten Olsen gik i gulvet under lørdagens træning med landsholdet. Hans VM-skæbne afgøres onsdag. (Foto: Anders Brohus) Håndbold Danskers VM-skæbne afgøres onsdag

Arvefjendeopgøret lignede en uafgjort, da Danmark med et minut tilbage fik René Toft Hansen udvist, og da Sverige samtidig valgte at sætte Mikkel Hansen ud af spillet med en mandsopdækning, vidste Kasper Søndergaard, hvor bolden skulle hen, hvorefter Hans Lindberg sikkert udplacerede en velspillende Mikael Appelgren.

I den anden ende fik Jannick Green efter en forsinket start med en tur i omklædningsrummet spillet sig op. Der gik mere end et kvarter, før han fik præsteret den første redning.

Derefter kom yderligere nogle stykker og deriblandt de to sidste redninger, så sejren endte på danske hænder.

Morten Olsen gik i dørken med en brækket næse. (Foto: Anders Brohus) Håndbold Playmakeren brækker næsen - VM i fare

Det var KIF Kolding Københavns Lukas Karlsson, som fik den utaknemmelige opgave at skyde det sidste svenske skud.

Dermed fik kampen en set med danske øjne lykkelig afslutning.

Undervejs haltede det, som det normalt gør i en træningskamp.

En velspillende Niklas Landin sørgede for, at Danmark kun var bagud med et mål ved pausen.

Hun er så stor! Jesper Nøddesbo viser fra VM-træningslejren stolt frem, hvor stor hans nyfødte datter er. (Foto: Anders Brohus) Håndbold Stolt far Nøddesbo fik en lille prinsesse

Det var ikke forsvaret, men angrebsspillet der hang i de første 30 minutter, hvor alt for meget var lagt på Mikkel Hansens skuldre.

Den tilbagevendte Rasmus Lauge blev alt for hektisk i sit spil, fordi han ville vise for meget, og han forcerede for meget.

Spillet blev bedre efter pausen, men aldrig rigtigt godt, men en sejr er en sejr.

0 kommentarer
Vis kommentarer