SLUT: Danmark fik montenegrinske tæsk

De danske håndbold-kvinder skal vinde med otte over Montenegro, hvis de vil være sikre på en plads ved sommerens OL-slutrunde i Rio

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Der er maksimalt pres på Danmark i aftenens OL-kvalifikationskamp mod Montenegro. Hvis Danmark skal være sikre på en plads ved OL i Rio, så skal Klavs Bruun Jørgensens damer vinde med otte mål over balkan-pigerne, samtidig med, at de skal vinde over Uruguay i den sidste OL-kvalifikationskamp søndag.

Det står klart efter Rumænien tidligere lørdag bankede Uruguay med 36-19. Taber Danmark til Montenegro bliver OL til sommer uden dansk deltagelse.

Netop nu har Danmark tabt med klare 26-22 til de montenegrinske kæmper. Danmark førte ellers med 20-19, men så faldt de sammen i Århus.

Generelt brændte danskerne for mange oplagte chancer og lavede for mange tekniske fejl, ligesom der ikke kom mange redninger fra de to målmænd Rikke Poulsen og Sandra Toft.

Danskerne vågnede ellers en anelse op til dåd i midt i anden halvleg, hvor Stine Jørgensen har fyrede kanonen fint af fra distancen flere gange, samtidig med at Rikke Poulsen fik bedre fat i målet. Men nu bliver OL til sommer officielt uden dansk deltagelse efter nederlaget.

Mere følger...

1 af 3 Foto: Jens Dresling
2 af 3 Foto: Jens Dresling
3 af 3 Foto: Jens Dresling
43 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere