Solgt på Wikipedia: Danske mestre afviser bizart rygte

De kriseramte danske mestre KIF Kolding København afviser historien om et muligt køb af slovensk stjerne

Den spanske verdensmester, Chema Rodriguez følger måske også med den nye træner, Antonio Carlos Ortega til KIF Kolding København  (Foto: Marcamedia)
Den spanske verdensmester, Chema Rodriguez følger måske også med den nye træner, Antonio Carlos Ortega til KIF Kolding København (Foto: Marcamedia)

Den ferieramte KIF Kolding København-sportschef Lasse Boesen er ikke bleg for at kalde rygtet om et indkøb af den slovenske stjernespiller David Spiler for at være 'helt til grin'.

Der er tilsyneladende også tale om et ganske bizar transfersaga. En søgning på den 33 årige playmaker på Google fortæller således, at David Spiler allerede er tilknyttet KIF Kolding København. Klubben står nævnt som hans nuværende arbejdsgiver på internet-leksikonet Wikipedia.

Den klubløse slovenske landsholdsspiller, der netop er fyret i makedonske Metalurg, er ikke den eneste, som rygterne vil sende til de mange-dobbelte danske mestre.

- Jeg har overhovedet ikke talt med David Spiler. Det er for billigt, at der er medier, som uhæmmet kan slynge sådan et rygte ud, siger Lasse Boesen.

Sikkert er det til gengæld, at han snart får den nye spanske træner, Antonio Carlos Ortega, tilknyttet som ny træner for det danske mandskab, der nyligt sagde farvel til Henrik Kronborg.

Se også: Møllgaard: Det gør ondt at skuffe folk

- Den nye træner skal selv have lov at forme det nye hold, siger Lasse Boesen, som også kan læse, at den spanske verdensmester, Chema Rodriquez, der har kontraktudløb i ungarske Veszprem til sommer, og den unge svenske EM-spiller, Jesper Konradsson, Alingsås er i følge jungletrommerne på vej.

- Jeg kan bekræfte, at jeg har talt med Jesper Konradsson, mens det er kendt, at Chema Rodriquez fulgtes med Antonio Carlos Ortega til Veszprem. Men jeg har ikke talt med Chema Rodriquez, siger Lasse Boesen, der efter en velfortjent skiferie vil få travlt sammen med den nye træner.

Ikke færre end ni af spillere i KIF Kolding København vil have kontraktudløb til sommer, deriblandt koryfæer som Kasper Hvidt og Lars Jørgensen.

Til gengæld har efterårets spiller i ligaen, Bo Spellerberg, kontrakt sammen med bl. a. stortalentet Magnus Landin og russeren Konstantin Igropulo.

Se også: Mikkel Hansen får dansk holdkammerat i Paris

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere