Solid røvfuld til de danske mestre i Champions League

Nykøbing Falster tabte med ti mål til Rostov Don og skal stramme sig an for at nå kvartfinalerne i CL

Håndboldkvinderne fra Nykøbing Falster indkasserede lørdag en lussing mod Rostov Don i Champions League.

På udebane tabte de danske mestre med 22-32 til det russiske storhold.

Kristina Kristiansen og holdkammeraterne var godt med i den første halve time og gik til pause bagud 13-14.

I indledningen på anden halvleg fik Johanna Westberg udlignet til 14-14, inden russerne begyndte at trække fra.

Flere fejl i det danske angrebsspil blev straffet hårdt af Rostov Don-spillerne, der scorede en del nemme mål på kontra.

Trods nederlaget og en generelt skidt periode i Champions League med blot et enkelt point i de fire seneste kampe er Nykøbing Falster fortsat i spil til en plads i kvartfinalerne.

Holdet har på fjerdepladsen i gruppe 1 fem point for otte kampe. De fire bedste hold fra gruppen går videre til kvartfinalerne.

FC Midtjylland har tre point på sidstepladsen i gruppe 1. Midtjyderne, der blot har spillet syv kampe, møder søndag på hjemmebane slovenske RK Krim Mercator.

Ingen, absolut ingen kan mærke, at Mulle befinder sig derude, hvor bænken næsten forsvinder. Humøret er helt i top - her under opvarming i spillehallen i Oldenburg. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Lykkelig Mulle: Intet negativt ved at springe ud som lesbisk

Af med tapen, og lige på den ankel risikerer Mulle ikke at rive tatoveringer af - i hvert fald ikke endnu... Foto: Per Rasmussen Sport og Spil Mulle blev vraget: Sådan er mit nye liv

0 kommentarer
Vis kommentarer