Spanien slagter Slovenien i VM-gruppefinale

Der var aldrig tvivl om udfaldet, da Spanien besejrede Slovenien med ti mål i gruppefinalen i gruppe B

Spanien kørte Slovenien over og vandt med ti mål, da der blev spillet gruppefinale i gruppe B ved VM i håndbold torsdag.

Den spanske sejr lød på 36-26, og dermed vinder Spanien gruppen med fem sejre i træk.

Spanien møder dermed Brasilien i sin ottendedelsfinale, mens Slovenien slutter på andenpladsen i gruppe B og skal møde Rusland i ottendedelsfinalen, da russerne sluttede som nummer tre i gruppe A.

Slovenien kom ellers bedst i gang med en 2-0-føring, der også blev til 3-1, før spanierne vendte det til en 5-3-føring i en tempofyldt første halvleg.

Eduardo Gurbindo øgede til 10-7 efter 18 minutter, og herfra løb spanierne fuldstændigt Slovenien over ende og kunne gå til pause foran 18-10.

Tre scoringer i træk i anden halvlegs indledning gjorde, at Raul Entrerrios kunne bringe Spanien foran 21-10 og lukke al spænding ud af opgøret.

En 27-18 føring til Spanien halvvejs inde i anden halvleg, kunne Slovenien ikke stille noget op imod, og det sluttede med sejren på ti mål, og Spanien som gruppevinder.

David Balaguer scorede syv gange for spanierne.

Norge besejrede Japan 38-23, men nordmændene var på forhånd sikre på at slutte på andenpladsen i gruppe A efter Frankrig.

Det var også inden opgøret mod Japan sikkert, at Makedonien venter Norge i ottendedelsfinalen.

Bjarte Myrhol blev norsk topscorer med syv mål.

Se også: Undrede du dig også? Her er forklaringen bag det blå kort

Se også: Nu erobrer dansk åbenbaring hele VM

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere