Spas på VM-værelset: Underholder kometen med bizar tegneserie

Den danske Barcelona-spiller Lasse Andersson er faldet godt ind i VM-truppen. Han deler værelse med den festlige Morten Olsen, og det er der kommet gode grin ud af

Morten Olsen hygger om Lasse Andersson på værelset under VM i Frankrig. Der bliver set en af tidernes mest populære og bizarre tegneserie. Foto: Tariq Mikkel Khan.
Morten Olsen hygger om Lasse Andersson på værelset under VM i Frankrig. Der bliver set en af tidernes mest populære og bizarre tegneserie. Foto: Tariq Mikkel Khan.

Selvom de danske håndboldlandsholdsspillere både træner og spiller om vigtige VM-point i Frankrig, er der også tid til afslapning. Og skør filmaften.

Det sidste bliver der i hvert fald brugt en del tid på blandt de to værelseskammerater Morten Olsen og Lasse Andersson. Den bare 22-årige Barcelona-spiller og slutrundedebutant Andersson bliver underholdt godt og grundigt af Morten Olsen på hotelværelset.

Her bliver der grinet og hygget med bizar, amerikansk tegnefilmskomedie, hvor folk bander, gør grin med hinanden og kommer grueligt galt afsted.

- Jeg sidder og hører på Morten Olsen, der ser South Park (amerikansk kulttegnefilm, red.). Det er ret grineren. Så vi sidder og hygger. Ellers er vi i fællesrummet og snakker og spiller kort med de andre, siger Andersson til Ekstra Bladet.

Vild med sportsdokumentarer
Andersson har dog sine egne filmpræferencer. Det må tilsyneladende godt være lidt mere realistisk end Olsens South Park.

- Jeg ser blandt andet film og dokumentarer. Jeg har lige set en dokumentar med basketballspilleren Allen Iverson. Den var rigtig god. Generelt kan jeg godt lide sportsdokumentarer.

Alle på holdet har hjulpet Andersson godt ind i truppen. Både unge som gamle. Hierarkiet er også på plads, men alligevel tages der hensyn til alle og enhver på holdet. Også den nye dreng i håndboldklassen.

- Nogen af de ældre styrer lidt mere slagets gang, når vi er til sådan en slutrunde. Men når der er lidt fritid, så snakker alle med hinanden, alle er ret lige, og alle laver sjov med hinanden. Man kan for eksempel sagtens drille Kasper Søndergaard, selvom han har mange landskampe bag sig. Der er masser af humørspredere og alle er afslappede.

Andersson har indtil videre scoret tre mål i de to første kampe ved VM.

Se også: Sverige varmer op med storsejr

Se også: DHF-chef: Tyskland er også klar til at møde René Toft

Se også: Blev skadet lørdag: Nu er der ærgerligt Mensah-nyt

Se også: Gjorde grin med landsholdskammerat på live-tv

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere