Annonce:
Annonce:

Spillerbussen kørte uden Mads Mensah

Bundesligaens nr. 1 blev træt af at vente på danskeren, som ikke kunne tisse til dopingkontrollen

Mads mensah har vundet DM-guld med Aalborg. Nu kan han blive tysk mester med Rhein-Neckar Löwen (Foto: Rene Schütze)
Mads mensah har vundet DM-guld med Aalborg. Nu kan han blive tysk mester med Rhein-Neckar Löwen (Foto: Rene Schütze)
Annonce:
Følg Håndbold

Landsholdsspiller Mads Mensah kom ikke med bussen hjem, da Bundesligaens nr. 1, Rhein-Neckar Löwen forleden vandt den svære udekamp over rivalerne fra Frisch Auf Göppingen.

Det danske muskelbundt kunne ikke tisse, da han efter kampen blev udtaget til dopingkontrol sammen med sin norske medspiller Harald Reinkind.

Mens nordmanden hurtigt fik afleveret nogle dråber, kunne Mads Mensah ikke.

Tålmodigheden slap til slut op hos de ventende holdkammerater i spillerbussen, som med træner Nikolaj Jacobsens accept fik lov at køre uden den store dansker.

Humørbomben Mensah: Jeg er Sorteper

Først nogle timer senere dukkede Mads Mensah op i Mannheim i en privatbil, så han er naturligvis med, når Rhein-Neckar Löwen i morgen aften kan komme et kæmpe skridt nærmere det tyske mesterskab med en sejr over danskerholdet, Flensburg-Handewitt i SAP-Arena i Mannheim.

Annonce:

Efter storsejren forleden over rivalerne, THW Kiel i Champions League, vil Rasmus Lauge og Co. dukke op med masser af selvtillid til en kamp, som grænseholdet ikke har råd til at tabe, hvis man vil ind i mesterskabskampen.

Om godt et par uger har Rhein-Neckar Löwen endnu en svær hjemmekamp mod Melsungen, men hvis Nikolaj Jacobsens tropper kan bevare rekorden som ubesejret på egen bane i de to kampe mod henholdsvis nr. 3 og nr. 4 i Bundesliga, vil holdet med hjemmebane i Mannheim være kommet et stort skridt nærmere et mesterskab.

Så vil tredje gang ende med at blive lykkens gang for Rhein-Neckar Löwen, som i de seneste to sæsoner er sluttet som toer efter de mange dobbelte mestre, THW Kiel, som i sidste ende har været henholdsvis  to mål og to point bedre.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: