Stærkt comeback sikrer Nordsjælland første sæsonsejr

Nordsjælland Håndbold var bagud med fire mål et kvarter før tid, men besejrede alligevel Skive

Nordsjællands træner Ian Marko Fogh dirigerer med Anton Rünarsson i en kamp mod TMS. I dag fik Nordsjælland Håndbold første sejr i landet bedste herrerække (Foto: Rasmus Terkelsen)
Nordsjællands træner Ian Marko Fogh dirigerer med Anton Rünarsson i en kamp mod TMS. I dag fik Nordsjælland Håndbold første sejr i landet bedste herrerække (Foto: Rasmus Terkelsen)

Oprykkeren Nordsjælland Håndbold har fået en hård start på tilværelsen i landets bedste herrerække.

Men efter nederlag i sæsonens første to kampe lykkedes det tirsdag aften med en kraftpræstation at tage den første sejr, da Skive efter en tæt kamp blev slået 24-22 i Helsinge Hallerne.

Netop Skive var før kampen det eneste hold ud over Nordsjælland, der endnu ikke var kommet på pointtavlen, så skibonitterne har nu sidstepladsen helt for sig selv.

Klavs Bruun udtager gengangere til vigtige landskampe

Nordsjælland-træner Ian Marko Fog råder over flere talentfulde folk, ikke mindst skytterne Cornelius Kragh og Nicolai Pedersen, men alligevel halsede hans hold bagefter i det meste af kampen.

Hjemmeholdet førte 8-6 efter et kvarter, men fik sværere og sværere ved at spille sig til store chancer mod det solide Skive-forsvar, og så overtog de jyske gæster initiativet.

Ved pausen var Skive foran 13-11, og da gæsterne i anden halvleg bragte sig foran med fire mål, så slaget ud til at være tabt for nordsjællænderne.

Mestrene har et halvt hold på lazarettet

Men Fog tog en timeout et kvarter før tid ved stillingen 15-19, og så vendte det hele på hovedet.

Otte minutter senere førte Nordsjælland 20-19, og der var spænding, helt indtil Dennis Albæk scorede til 24-22 syv sekunder før tid.

Nicolai Pedersen blev topscorer for hjemmeholdet med ni mål, mens Nickolei Jensen lavede hele 12 for gæsterne.