Still going strong: 40-årige Kasper Hvidt forlænger karrieren

Den tidligere landsholdsmålmand Kasper Hvidt skal også i næste sæson redde bolde i KIF Kolding København

Arkivfoto: Anders Brohus
Arkivfoto: Anders Brohus

Håndboldmålmanden Kasper Hvidt vendte i 2009 hjem fra Barcelona til dansk håndbold, og den nu 40-årige keeper går ikke med planer om at stoppe foreløbig.

Onsdag aften meddeler KIF Kolding København på klubbens hjemmeside, at Kasper Hvidt fortsætter i målet i den kommende sæson. Det er til stor glæde for klubbens sportschef, Lasse Boesen.

- Vi er meget glade for at have Kasper med på holdet. Han er en vigtig medspiller både på og udenfor banen, som især på banen og i træningslokalet kan dele ud af sin erfaring, rutine og tilføre energi til sine medspillere.

- Vi glæder os til at tage hul på den nye sæson med et nyt og spændende hold, siger Lasse Boesen.

Målmanden fortæller, at målet er at vinde DM-guldet tilbage efter en sæson, hvor KIF Kolding København måtte tage til takke med fjerdepladsen.

- Jeg er utrolig glad for at fortsætte i KIF Kolding København og glæder mig til at tage hul på den nye sæson. Det bliver sjovt og spændende at komme i gang med træningen og møde mine nye holdkammerater.

- Jeg glæder mig fortsat til at være en del af dette fantastiske hold, og jeg glæder mig til at vinde guldet tilbage igen, siger Kasper Hvidt.

I mange år var Kasper Hvidt en sikker sidste skanse på landsholdet, og han var blandt andet med til at vinde EM-guld i 2008.