Stjernen skadet: Mikkels Paris jagter dansk erstatning

William Accambray er langtidsskadet, og PSG Handball med monsterbudgettet er på jagt efter en afløser i Danmark – her kan du se, hvem storklubben forsøger at hente

Henrik Møllgaard og Mikkel Hansen jubler efter sejren over Ungarn ved VM i 2013. Nu skal de måske slås sammen i PSG Handball. (Polfoto)
Henrik Møllgaard og Mikkel Hansen jubler efter sejren over Ungarn ved VM i 2013. Nu skal de måske slås sammen i PSG Handball. (Polfoto)

Henrik Møllgaard har aldrig lagt skjul på, at han godt kunne tænke sig en udenlandsk oplevelse – og nu er chancen for et afsindigt stort eventyr måske dukket op.

Selveste Paris Saint-Germain Handball – med en vis Mikkel Hansen i en af de helt store hovedroller – har kastet fangarmene ud efter den to meter høje dansker, der er tiltænkt en rolle som højt betalt vikar i en periode af efteråret, erfarer Ekstra Bladet.

PSG Handball mistede i starten af maj den hærdebrede og hårdthuggende back William Accambray, der beskadigede sit ene knæ under tjeneste for det franske landshold i EM-kvalifikationen mod Makedonien i Skopje.

Den franske verdensmester har beskadiget menisk, ledbånd og forreste korsbånd og er ukampdygtig i længere tid. Trods veloverstået operation resterer der en del  sur genoptræning, inden flækkeren igen kan kaste sig ud i de klistrede løjer for PSG Handball, der for nylig – heldigt – vandt det franske mesterskab, langt om længe afskedigede træneren og ansatte Kiel-legenden Noka Serdarusic.

Henrik Møllgaard efter pokaltriumfen i marts - næste sæson skal Skjern bide skeer med de helt store i Champions League. (Foto: René Schütze) Håndbold Møllgaard klar til Champions League

PSG Handball er ganske vist så langt i forhandlingerne med Nikola Karabatic, at franske kilder kun afventer den officielle udmelding om, at superstjernen fra næste sæson spiller på hold med Mikkel Hansen i Paris. Men! Nikola Karabatic har netop i denne uge taget hul på retssagen, hvor han, broderen Luca, brødrenes kærester og i alt 16 personer er tiltalt for ulovligt spil på en kamp mellem Cesson Rennes og Montpellier i maj for tre år siden.

Udfaldet af den sag kan selvsagt få afgørende betydning for Nikola Karabatic’s skifte fra FC Barcelona til PSG Handball.

Skjerns bestyrelsesformand Carsten Thygesen:

- Det eneste, jeg kan sige, er, at der er mange forskellige klubber, der er ude efter flere af vore spillere. Interessen er virkelig stor, og det kan man selvfølgelig tolke positivt på den måde, at vores trup rummer stor kvalitet. Men jeg vil ikke kommentere, hvem der er ude efter hvem, siger Carsten Thygesen.

Mikkel Hansen hamrer kuglen i kassen mod Hviderusland for nylig - danskeren hamrer også godt med kugler i pengekassen i Paris. (Foto: Claus Bonnerup) Håndbold Hansen forgyldes: Så meget tjener håndbold-stjernerne

Skjern udlejede sidste sommer Henrik Møllgaard i fem uger til Lekhwiya Sports Club, der også har en vis Michael Laudrup på lønningslisten og har adresse i det mere end velstående Doha, hvor ejerne af netop PSG Handball – Qatar Investment Aughority - også har såvel post- som pengebokse.

Både klub og spiller tjente en fornuftig skilling på den aftale.

Henrik Møllgaards agent er Claus Flensborg, der også plejer Mikkel Hansens interesser og har den tætte kontakt til den franske storklub med monsterbudgettet på 110 mio. kroner pr. sæson. Og netop i denne uge er Henrik Møllgaard og Mikkel Hansen på turné sammen i forbindelse med den danske stjernes ’MH24 Camp’, der tirsdag var i Helsingør og onsdag eftermiddag finder sted i Aarhus.

Niklas Landin giver Gudmundur Gudmundsson et klap på skulderen - nu kan lillebror Magnus Landin også prale af at være på A-landsholdet. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Tak for kaffe: Landin i duel med 150 kilo litauer

Henrik Møllgaard har kontrakt med Skjern de næste to sæsoner, men kan i givet fald sagtens vende tilbage fra et lejemål i efteråret og spille videre for vestjyderne inden jul – eller fortsætte i Paris. Eller Qatar…

Ekstra Bladet har uden held forsøgt at få Henrik Møllgaards kommentar.

4 kommentarer
Vis kommentarer