Stjernens barske kritik: I mangler power, Danmark!

- Danskerne manglede fight – men vi spiller med hjertet og var parate til at dø på banen for at komme til OL, siger Montenegros stjernefløj Jovanka Radicevic

Kvinderne på det danske håndboldlandshold får en bredside af Montenegros stjernefløj Jovanka Radicevic. (Foto: Jens Dresling)
Kvinderne på det danske håndboldlandshold får en bredside af Montenegros stjernefløj Jovanka Radicevic. (Foto: Jens Dresling)

- Vi var parate til at dø for OL – det var danskerne ikke!

Jovanka Radicevic har med garanti ramt sømmet sådan nogen lunde lige på hovedet, som hun i mixedzone analyserer, hvorfor Montenegro vandt OL-billetterne – og ikke Danmark.

- De mangler nogle spillere og er et andet hold end i december, men jeg synes stadig, det er et godt hold. Problemet er, at de mangler power og energi. Jeg synes ikke, spillerne udstråler fight, siger den montenegrinske højrefløj.

- Når jeg ser, hvordan de spiller, synes jeg ikke, de ser ud som om, de virkelig vil kæmpe for det her. Da vi gik på banen i dag, sagde vi til hinanden, at vi var parate til at dø!

Højrefløjen kender dansk håndbold fra talrige landskampe og tjener til daglig hyren i Vardar Skopje, hvor den forhenværende danske landstræner, Jan Pytlick, havde tjansen indtil fyresedlen for nylig.

Se også: Adeus Rio: Svage håndboldpiger taber OL-pusten

Hun er helt sikker på, at hendes medspillere målt på dræber-instinkt til enhver tid er i stand til at overtrumfe de danske modstandere.

- Det var virkelig hårdt. Jeg er stolt af mit hold, fordi vi aldrig gik i panik, selv da Danmark kom foran. Vi var rolige og stolede på, vi kunne klare vores job – og det var at skaffe os en plads i Rio, siger Jovanka Radicevic.

- Vi spiller godt nok to helt forskellige halvlege. Virkelig godt inden pausen og ikke særlig godt efter. Men vi vandt, og det er ekstremt vigtigt, for jeg er så stolt af dette hold og af at spille for mit land.

- Vi manglede allerede inden turneringen to vigtige spillere, de to centrale forsvarsspillere, og inden denne kamp mistede vi også den anden højre fløj, Radmila Petrovic, der fik et problem, fortæller højrefløjen.

- Men vi viste, vi er et stærkt hold, der spiller med et stort hjerte. Om vi spiller hjemme, i Danmark eller et hvilket som helst andet sted, så viser vi altid på banen, at vi spiller med hjertet!

Se også: Se karaktererne: To dumper efter stor OL-nedtur

10 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere