Stjerneskifte: Snupper Mulles ekskæreste

Nathalie Hagman skifter til Odense Håndbold, som har underskrevet en etårig aftale med den svenske profil

Nathalie Hagman og Kristina Kristiansen i kamp mod hinanden. Foto: Jens Dresling
Nathalie Hagman og Kristina Kristiansen i kamp mod hinanden. Foto: Jens Dresling

Den svenske landsholdsspiller Nathalie Hagman skifter fra CSM Bucuresti til Odense Håndbold.

Fynboerne har skrevet en etårig kontrakt med den svenske højrefløj, der også kan spille positionen som back i højre side af bagkæden.

- Jeg glæder mig vildt meget til at blive en del af Odense Håndbold og vende tilbage til den danske liga.

- Odense Håndbold er et godt hold med mange landsholdsspillere, og jeg håber, at vi til næste sæson kan blive danske mestre, siger Hagman til holdets hjemmeside.

Odense-direktør Lars Peter Hermansen er glad for kunne forstærke holdet med Hagman.

- Hun er en dygtig spiller, som kommer med god international erfaring, og det betyder meget for vores hold.

- Hun kan spille på flere positioner - både højre back og højre fløj - men vores intention er, at hun skal bruges i bagkæden på højre back, siger direktøren.

27-årige Hagman har tidligere i karrieren optrådt i den danske liga, da hun spillede for Nykøbing Falster og TTH Holstebro.

Hun er desuden en fast del af det svenske landshold. Sammen med Sverige har Hagman vundet både en EM-bronze- og EM-sølvmedalje.

Ved EM i december 2018 satte hun svensk rekord for flest scorede mål i en landskamp. I kampen mod Rusland sendte hun bolden i netmaskerne hele 17 gange på 18 forsøg.

Kristina 'Mulle' Kristiansen og Nathelie Hagman i 2016, hvor de begge var i Nykøbing. Foto: Per Rasmussen
Kristina 'Mulle' Kristiansen og Nathelie Hagman i 2016, hvor de begge var i Nykøbing. Foto: Per Rasmussen

De er mere end rigtig gode venner, og i næste sæson skal Kristina Kristiansen og svenske Nathalie Hagman spille sammen i Nykøbing Falster (Foto: Per Rasmussen) Håndbold - 14. feb. 2016 - kl. 21:41 Mulle fik sin svensker på Valentinsdag

Kendt som 'Mulles' ekskæreste

I Danmark er svenske Nathalie Hagman også kendt fra tiden, hvor hun var kæreste med en af Danmarks stærkeste playmakere i form af Kristina 'Mulle' Kristiansen.

De to var klubkammerater i både Team Tvis Holstebro og Nykøbing Falster og optrådte på et ikonisk foto efter svensk VM-exit i 2015. Her sad 'Mulle' og trøstede sin svenske kæreste.

Ved VM to år senere var de to dog ikke længere et par.

- Vi har ikke haft kontakt, siden hun blev sendt hjem fra VM. Vi var sammen før, men det er vi ikke længere. Nu er hun rejst hjem fra VM, hvilket er kedeligt, og vi kommer ikke til at mødes. Men mere har jeg sådan set ikke reflekteret over det, sagde den svenske stjerne til Expressen.

Se også: Trøstet af Mulle på berømt foto: 'Vi har ikke haft kontakt'

Ingen, absolut ingen kan mærke, at Mulle befinder sig derude, hvor bænken næsten forsvinder. Humøret er helt i top - her under opvarming i spillehallen i Oldenburg. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Lykkelig Mulle: Intet negativt ved at springe ud som lesbisk

51 kommentarer
Vis kommentarer