Stjerneskuddets bommert: Ups! Hvor fa’en er kamptrøjen?

Niclas Kirkeløkke skulle på banen fra starten af anden halvleg – men han havde glemt noget vigtigt

Niclas Kirkeløkke i sit flotte svæv. Nu mangler han bare lige at huske at få kamptrøjen monteret fra start. Foto: Ernst van Norde
Niclas Kirkeløkke i sit flotte svæv. Nu mangler han bare lige at huske at få kamptrøjen monteret fra start. Foto: Ernst van Norde

SKJERN (Ekstra Bladet): Niclas Kirkeløkke kæmper for en plads i VM-truppen. Spilletid i testkampe er guld, men da den unge fynbo skulle i aktion efter pausen og smed træningstrøjen, kom chokket: Han havde glemt at få kamptrøjen på!

Det kostede så lige halvandet minut af hans ’valgkamp’. Og formentlig et mindre bidrag til bødekassen…

Niclas, hvad skal man altid huske, når man skal spille landskamp?

- Haha. Ja, man skal huske at tage trøjen på, siger den skyldige, mens familien omkring ham er ved at dø af grin.

Troede du, I spillede i hvidt?

- Jaja. De andre må have sagt noget forkert til mig, tror jeg. Nej, det var en træningstrøje.

Jeg kan afsløre, at Mads Mensah har lavet præcis det samme trick!

- Ja, det fortalte de også, og det er jo lidt betryggende at vide, siger den venstrehåndede bagspiller, der nåede at hamre tre bolde i kassen på fire forsøg i SIN halvleg. Trods start-vanskelighederne.

Hvordan er du tilfreds med din kamp?

- Rigtigt godt tilfreds. Jeg føler også, jeg skulle have scoret på den fjerde, men han får den med en fodparade, der hænger lidt. Jeg skød lidt for meget midt i målet, synes jeg, men jeg er fint tilfreds alligevel, siger Niclas Kirkeløkke.

Han har et svæv af den anden verden og kan kunsten at suse forbi forsvarerne og afslutte modsat flyveretningen. Flot – og effektivt.

Har du raketter i skoene?

- Nej, det er altså bare træning og især styrketræning, der er midlet – plus hårdt arbejde, afslører manden, der kunne gå direkte ind som erstatning for den stoppede Mads Christiansen som tovejs-spiller. Men han har ingen anelse, om han kommer med til VM.

- Det er Gudmundurs beslutning, og jeg kan ikke gøre andet end at spille så godt, jeg kan. Det er jo nogle tunge drenge, jeg er oppe imod, kan man sige, og jeg har ingen anelse om, hvad han vil. Man kan ikke snakke sig på holdet.

En genstridig skulderskade holdt ham ude af drift i halvandet år, men en operation og korrekt genoptræning har fået bugt med skavankerne i en ledlæbe.

- Skulderen har det rigtigt godt. Selvfølgelig bliver den træt, når vi er samlet og træner meget, men det er helt normalt. Der er ingen smerter, og det er virkelig fedt.

Kan du også spille otte kampe på ingen tid?

- Ja, det kan den godt holde til.

Se også: Kold skulder: Nu er stortalentet endelig på toppen

Se også: Danmark er VM-favoritter

Se også: Dansk pyramidespil: Egypten straffet i Skjern

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere