Storhedsvanvid: Vil forene Karabatic og Mikkel Hansen

Ifølge Barcelonas pressechef forsøger Paris Saint-Germain at hente Nikola Karabatic

Nicola Karabatic og Mikkel Hansen kan muligvis komme til at spille på samme klubhold i næste sæson. (Foto: Lars Krabbe)
Nicola Karabatic og Mikkel Hansen kan muligvis komme til at spille på samme klubhold i næste sæson. (Foto: Lars Krabbe)

Den storsatsende franske håndboldklub Paris Saint-Germain har haft svært ved at indfri sine egne resultatmæssige forventninger trods en lang række af stjernenavne i truppen herunder danske Mikkel Hansen.

Men den allerede stjernespækkede trup kan blive markant forstærket. Ifølge TV2 Sport ønsker Paris at hente den franske verdensmester Nikola Karabatic, som netop er blevet kåret som verdens bedste håndboldspiller.

Se også: Mikkel Hansen er verdens næstbedste

I samme afstemning gik andenpladsen til Mikkel Hansen, der nu kan blive hans holdkammerat. Det oplyser pressechefen i FC Barcelona, hvor Karabatic er på kontrakt nu.

- Det er korrekt, at Paris har henvendt sig med henblik på at købe Karabatic, siger FC Barcelonas pressechef, Gustavo Galvche, til TV2 Sport.

Den franske klub må dog til lommerne, hvis den vil hente den 30-årige superstjerne.

- Nikola har to år tilbage af sin kontrakt her i Barcelona. Jeg vil gerne bekræfte, at Nikola har en frikøbsklausul på to millioner euro, tilføjer Galvche.

Se også: Danmark er Europas bedste håndboldnation

Karabatic, der har vundet to OL-guld, tre VM-guld og tre EM-guld med Frankrigs landshold, har tidligere spillet for franske Montpellier og tyske Kiel.

I sidste sæson var han med til at sikre FC Barcelona det spanske mesterskab i suveræn stil, da det blev til 30 sejre i 30 ligakampe. De nærmeste forfølgere fra La Rioja endte på andenpladsen hele 13 point efter den catalanske storklub.

5 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere