Storskytten fnøs og skred i skuffelse efter VM-chokket

Michael Damgaard havde ikke mange ord at sige om den gigantiske skuffelse, da Danmark røg ud af VM i allerede i 1/8-finalen

Michael Damgaard var - som de fleste danske spillere - ikke meget for at tale efter nederlaget til Ungarn. Foto: Lars Poulsen
Michael Damgaard var - som de fleste danske spillere - ikke meget for at tale efter nederlaget til Ungarn. Foto: Lars Poulsen

ALBERTVILLE (Ekstra Bladet): Spillerne tog sig tid, inden de traskede med ambolt-tunge kondisko ud mod hundredvis af kameraer, mikrofoner og blokke efter Danmarks skuffende 1/8-finale exit til Ungarn ved VM.

Michael Damgaard var en af de første. Og da spørgsmålene blev stillet stirrede han stift ned i det grå gulvtæppe, mens han åndede dybt ind og talte sagte.

Skuffelsen var større, end den metalboks af en arena, han lige havde spillet ud få minutter forinden.

- Jah … Der er ikke mange ord at sætte på det her lige nu. Jeg ved ikke, hvad vi havde forventet. Vi ved alle sammen, hvad der var af forventninger til os, og hvad vi selv havde af forventninger. Og lige nu er de langt fra blevet opfyldt, sagde Michael Damgaard, med armene i siden og med en mund, som var mere trist end den mest triste emoji.

- Kan man kort og godt sige, det er for dårligt af jer, eller hvordan ser du det?

- Tsk ... Det kan I jo godt selv finde ud af skrive, hvis det er. Jeg skal jo ikke stå her at lægge ordene i jeres mund, sagde han og skred.

For mange skader
Morten Olsen mener, at Danmark slet og ret ikke var gode nok. Ungarerne gjorde for meget, hvad der passede dem. Og nu er skuffelsen uendelig.

- Da jeg stod på banen, lige da det var slut, føltes det uvirkeligt. Det føltes helt forkert. Lige så godt, det føltes i sommer, lige så dårligt føles det også nu.

Olsen mener ikke, at Danmark har taget for let på møderne med de mindre nationer i gruppen som Bahrain, Egypten og Argentina. Han har en anden forklaring på nedturen.

- Vi starter egentlig meget godt. Men så får vi bare så mange småskader, som forstyrrer den forberedelse, vi har haft, og det vi har planlagt igennem turnering. Mensah går ud, og han var en vigtig del af vores forsvar og kontra. Og jeg har også været ude. Så vi har ikke haft nogen rytme, fordi vi har spillet med forskellige, siger Olsen.

- I sig selv har det ikke været en optimal slutrunde for os med de skader, vi får efter en kamp.

Se også: Revser søforklaringerne efter VM-chok: Det har været ens for alle

Se også: Mikkel: Jeg er rasende

Se også: Dansk katastrofe: Slået ud af VM!

26 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere