Stortalent alvorligt knæ-skadet

Landsholds-bobler blev først frikendt for alvorlig knæskade – siden blev panderynkerne meget dybere

GOG's talentfulde bagspiller Andreas Holst bæres fra banen i Gråkjær Arena. Frygten går på en alvorlig knæskade til stortalentet, der seneste var inde omkring A-landsholdet i forbindelse med OL-kvalifikationen. (Foto: Anders Brohus)
GOG's talentfulde bagspiller Andreas Holst bæres fra banen i Gråkjær Arena. Frygten går på en alvorlig knæskade til stortalentet, der seneste var inde omkring A-landsholdet i forbindelse med OL-kvalifikationen. (Foto: Anders Brohus)

HOLSTEBRO (Ekstra Bladet): To nervøse forældre og en ængstelig kæreste stod længe uden for den hermetisk lukkede dør og ventede, inden de kortvarigt kunne få lov til at komme på syge-visit hos 21-årige Andreas Holst.

Stortalentet vred slemt udad i sit højre knæ efter en kontant brysttackling eksekveret af Team Tvis Holstebros Søren Tau efter blot syv minutter af DM-semifinalen mellem hjemmeholdet og gæsterne fra GOG.

Holdkammeraterne Lasse Kronborg, Lars Hald og Akutaaneq Kreutzmann plus et par fynske officials bar kort efter den over to meter lange GOG-back ud til afisning og læge-konsultation i omklædningsrummet, hvor den talentfulde landsholds-bobler stadig blev tilset over en time efter kampslut.

En skeptisk og bekymret Minik Dahl Høegh i Gudmehallerne tirsdag eftermiddag. Højre ankel makker ikke ret, men han VIL spille semifinale onsdag aften. (Foto: Ole Frederiksen) Håndbold Fynsk bomber skadet før semifinale

De første meldinger gik ellers på, at den stærke Lemvig-dreng i fynsk tjeneste var sluppet nådigt, efter som der på det tidspunkt ikke var konstateret løshed i knæet – men panderynkerne voksede, som tiden gik. Også efter kampen.

 

- Det er måske en menisk, men det er svært at sige noget præcist om, før Andreas Holst er blevet scannet. Det bliver han i løbet af søndagen, fortæller cheftræner Jakob Larsen efter GOG’s nederlag til Tvis Holstebro.

Menisk-skader kan være yderste smertefulde – men er dog så langt at foretrække for en tur med læderede eller overrevne ledbånd, som Tvis’ landsholdsspiller Peter Balling har været igennem og pt. genoptræner.

- Skal han låne mine krykker, spørger højreback’en høfligt Andreas Holsts forældre, men faderen er allerede på vej i bilen for at låne et par på det lokale sygehus i Holstebro.

GOG spiller onsdag og lørdag om bronzemedaljerne, men det bliver definitivt uden ildstøtte fra unge Andreas Holst.

Bo Spellerberg og Michael Knudsen i infight (Foto: Claus Bonnerup) Håndbold Legenden om dramaet: Vi viser nosser

0 kommentarer
Vis kommentarer