Stortalent henter hjælp i Barcelona

Lasse Andersson var i Spanien, da KIF Kolding København tabte til Skjern

Lasse Andersson søger hjælp hos berømt håndbold-læge for at komme sig over springerknæ. (Rasmus Flindt Pedersen)
Lasse Andersson søger hjælp hos berømt håndbold-læge for at komme sig over springerknæ. (Rasmus Flindt Pedersen)

Barcelonas berømte håndboldlæge, Dr. Guti, skal få stortalentet Lasse Andersson tilbage på banen.

KIF Kolding Københavns unge langskytte var tirsdag i den catalanske hovedstad for at blive undersøgt hos lægen, der igennem årene har hjulpet alt og alle.

Det er et springerknæ, som igen har sendt stortalentet ud. Denne holdt ellers flere måneders pause omkring VM i Qatar i håb om, at det ville hjælpe ham tilbage

- Han er bare den bedste, når det gælder håndboldskader. han har været med så mange år, at han kender til de fleste skader, siger Lars Jørgensen, som i sin tid hos den lukkede storklub San Antonio konsulterede den berømte læge i timerne før en kamp mod Barcelona.

Se også: DM-spændingen stiger: Mestrene tabte i Skjern

Dr. Guti vil hjælpe hvem som helst, og KIF Kolding København har også haft bl. a. Kim Andersson og Kasper Irming en tur i Barcelona.

- Der er gode bulletiner på Lasse Andersson, så der er håb om, at han måske kan nå de sidste kampe, siger træner Aron Kristjansson, der til den næste kamp mod Århus forventer, at Kasper Irming er tilbage, så der bliver lidt mere at skyde med.

Det var dog til sidst de berømte marginaler, som ikke var med KIF Kolding København i de sidste 10 minutter, hvor forsvarsklippen Lars Jørgensen bl. a. røg ud to gange.

- Vi ligger, som vi har redt, men vi kan selv afgøre det hele ved at vinde de to sidste kampe på hjemmebane. Det tror jeg på, at vi gør, siger Bo Spellerberg.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere