Super-duoen jubler: Nu har håndboldstjernen født

De hotte hollændere, Estavana Polman og Rafael van der Vaart er blevet forældre

Foto: Christer Holte/Ritzau Foto
Foto: Christer Holte/Ritzau Foto

Det blev vist nok en ny håndboldspiller.

I hvert fald er et af Hollands hotteste par, Estavana Polman og Rafael van der Vaart blevet forældre til en pige, Jesslynn, så mon ikke hun en dag som moderen hellere vil kaste med en bold end sparke til en bold.

Den 24-årige Estavana Polman er rejst hjem til Amsterdam, hvor hun har født en velskabt datter på lidt under 3 kilo.

Her har hendes forældre indrettet en lejlighed til de nybagte forældre, så der vil nok komme til at gå en vis tid, inden Estavana Polman er tilbage fra barsel for at spille for Team Esbjerg.

- Stolt og tilfreds med fødslen af vores datter og en stolt storebror Damain, har den 10 år ældre far, Rafael van der Vaert skrevet på Twitter.

Han var med til fødslen, og derfor var den hollandske stjernespiller heller ikke med, da FCM lørdag pudsede formen af til torsdagens Europakvalifikationskamp mod irske Derry.

Midtjyderne vandt 1-0 over AaB på et mål sat ind af Jakob Poulsen i starten af 2. halvleg på et straffespark, som AaB's Markus Holgersson havde begået mod Paul Onauchu.

Den nye ungarske midtforsvarer, Zsolt Korcsmar, var med i FCM's startopstilling, hvor også vinterens tre indkøb hos SønderjyskE, Marc Dal Hende, Janus Drachmann og Simon Kroon endelig blev benyttet på samme tid. Senere fik den nye nordmand, Alexander Sørloth også kamptid.

Se også: Ville ikke lade gravid kæreste spille: Heppede på modstander

Se også: Estavana og Rafa: Derfor holder vi det hemmeligt

1 af 3 Team Esbjergs største navn, Estavana Polman har født og er på barsel (Foto: Anders Brohus)
2 af 3 Den stolte far, Rafael van der Vaart var ikke med, da FCM varmede op til torsdagens Europakvalifikationskamp mod irske Derry (Foto: Anders Brohus)
3 af 3 Foto: Christer Holte/Ritzau Foto
9 kommentarer
Vis kommentarer