Super-målmand: Mikkel er en ægte fighter

Thierry Omeyer roser sin danske holdkammerat inden Champions League-finalen søndag eftermiddag

Thierry Omeyer, Nikola Karabatic, der kun scorede et mål - det afgørende! - jubler med målmands-kollegaen Goradz Skof efter triumfen. Foto: AP
Thierry Omeyer, Nikola Karabatic, der kun scorede et mål - det afgørende! - jubler med målmands-kollegaen Goradz Skof efter triumfen. Foto: AP
Følg Håndbold

KÖLN (Ekstra Bladet): Syv kasser af Mikkel – og Thierry Omeyer på mål. Så kan det ikke gå helt galt!

Ganske vist holdt den snart 41-årige veteran ’kun’ en redningsprocent på 34 mod Roland Miklers 33, men der er redninger – og så er der store redninger. Og dem havde den aldrende franskmand mange af, da Paris spillede sig i finalen med 27-26 over Veszprem.

- Det er simple ting, der afgør sådan en kamp. Vi vandt til sidst med én over et virkelig godt hold, og det handler altid om at være fuldt koncentrerede i 60 minutter, lyder keeperens sikre opskrift på sejr – også i dag i finalen mod Vardar Skopje.

- Ærgrede du dig ikke, da Mikkel missede det sidste straffe?

- Det sker jo. Der er også en særdeles god målmand på det andet hold. Vi vidste inden kampen, at vi ville score, at vi ville brænde, at vi ville lave fejl i forsvar, og jeg ville begå fejl i målet. Men vi står sammen som et hold, og når en spiller brænder et straffe, så er det bare det, der sker, siger Thierry Omeyer og tilføjer:

- Mikkel spiller jo en meget stærk kamp. Det handler om at få bolden i mål, og det gør han – og vi er i finalen. Han fighter – og vi vinder.

Mikkel Hansen fik de første 23 minutter inden sin første pause, mens danskeren i anden halvleg startede ude – Daniel Narcisse gjorde det til gengæld godt fra start.

- Vi har en masse gode spillere. 16 i alt, og Mikkel spiller stærkt, men det gør Daniel også, siger Thierry Omeyer, der indrømmer, at kroppen nok knager søndag efter 60 minutter for fuld udblæsning såvel fysisk som mentalt.

- Jeg er træt, fordi jeg skal arbejde en masse, men så er der også den mentale del. Du skal være ekstremt fokuseret hvert eneste sekund af sådan et opgør, og bagefter kan jeg godt mærke, jeg ikke er den yngste på holdet, haha. Men du får det ikke at se søndag – vi skal nok være klar alle sammen.

Mikkel og Paris gik endelig i finalen

Kæmpen Nøddesbo knækkede: Jeg sad bare og hulkede

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?