Super-Mikkel efter ti kasser: Vi viste karakter

Mikkel Hansen blev suveræn topscorer, da Paris vandt topbraget mod Montpellier og holdt liv i gulddrømmen

Mikkel Hansen rygtes på vej til Kiel - men foreløbig knalder han mange bolde i kassen for Paris SG. Ti styk torsdag aften. (Foto: AP)
Mikkel Hansen rygtes på vej til Kiel - men foreløbig knalder han mange bolde i kassen for Paris SG. Ti styk torsdag aften. (Foto: AP)
Følg Håndbold

Mikkel Hansen og Paris Saint-Germain er fortsat med i kampen om det franske mesterskab i håndbold.

Torsdag aften vandt holdet 32-28 på udebane over førerholdet Montpellier, som dermed blot har et point ned til Paris på andenpladsen.

Holdets danske stjernespiller, Mikkel Hansen, havde sin store andel i sejren med 10 scoringer, hvoraf de første otte faldt inden pausen.

- Det var en fornøjelse at spille og vinde en kamp som den. Vi viste en masse karakter som hold i en meget svær kamp. En stor holdsejr, skriver Mikkel Hansen på Twitter.

Tysk avis: Storklub vil have Mikkel Hansen

Danskeren blev kampens topscorer, men de franske stjerner Luc Abalo og Daniel Narcisse gjorde også deres med hver fem scoringer.

Guldkampen i Frankrig er reduceret til en tvekamp mellem torsdagens to kombattanter, og Montpellier kunne nærmest have sikret sig mesterskabet med en sejr torsdag, som ville have givet holdet et forspring på fem point. Nu lever håbet stadig i den franske storklub, hvor de mange olie-millioner flyder i en lind strøm - uden at det stjernespækkede mandskab endnu har været i stand til at vinde de virkeligt store trofæer.

Men nu er spændingen sikret inden de fire sidste spillerunder, hvor PSG møder Dunkerque, Cesson, St. Raphael og Tremblay.

Tyskere med millioner: Mikkel Hansen kernen i nyt drømmehold

Spørgsmålet er så, om det ender med at blive Mikkel Hansens sidste sæson i PSG. På den tyske rygtebørs kører historien om, at THW Kiel allerede til sommer vil hente Mikkel Hansen - der ellers har kontrakt i byernes by frem til sommeren 2016.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+