Svensk storskytte ude mod Skjern

Den svenske stjernespiller Kim Andersson er ikke med i ligakampen mod Skjern. Han er samtidig tvivlsom til Champions League-opgøret mod Barcelona

KIF Kolding København må undvære den svenske stjernespiller Kim Andersson, når de møder Skjern i ligaen. (Foto: Ernst van Norde)
KIF Kolding København må undvære den svenske stjernespiller Kim Andersson, når de møder Skjern i ligaen. (Foto: Ernst van Norde)
Følg Håndbold

KIF Kolding Københavns cheftræner Aron Kristjansson er kommet til Skjern uden det største navn af dem alle; den svenske verdensstjerne på højrebacken, Kim Andersson.

- Måske er han klar igen på onsdag, men der kan også gå to-tre uger eller længere, siger Kristjansson.

KIF Kolding-træner: Det bliver tæt igen mod Skjern

Andersson er i stedet for Vestjylland taget tilbage til Ystad i Sverige for at få behandlet den skadede skulder han slæbte med sig fra VM i Qatar.

- Ingen kan sige, hvor længe Kim Andersson skal være ude, siger Aron Kristjansson, der frygter, at KIF Kolding København må rejse til Barcelona og spille om 1. pladsen i Champions  League-gruppen uden den farlige venstrehåndsskytte.

- Hvis der bare er den mindste usikkerhed til den tid, er jeg klar til at spare Kim Andersson, fordi der kommer vigtigere kampe som f. eks. 1/8 finalerne i Champions League, Final 4 og slutspillet.

Rumænere snupper endnu en dansk landsholdsspiller

- Kim Andersson trænede med fredag, men vi vurderede, at det var bedre, at han blev behandlet frem for at spille kamp, siger Aron Kristjansson, der også savner den sædvanlige erstatning for Kasper Hvidt i målet, VM-reservven Marcus Cleverly, syg, stortalentet Lasse Andersson, springerknæ samt den svenske fløj, Martin Dolk, træthedsbrud, der er skrevet på holdkortet men højst kan skyde straffekast.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time