Svenskerne taber sutten: Raser over EB's babeliste

Svenske håndboldlegender raser over EB's liste over de 10 smukkeste håndboldspillere - som sædvanlig er der ikke særlig sjovt i Sverige

Sabina Jacobsen er med på EB's liste over de sødeste spillere ved EM - det redder dog ikke EB fra en kæmpe overhaling i den svenske avis Expressen. (Polfoto)
Sabina Jacobsen er med på EB's liste over de sødeste spillere ved EM - det redder dog ikke EB fra en kæmpe overhaling i den svenske avis Expressen. (Polfoto)
Følg Håndbold

Det er både afskyeligt og forkasteligt, at Ekstra Bladet har lavet en liste over de 10 smukkeste spillere ved EM i håndbold.

Det mener man i Sverige - eller nogle svenskere gør. Den tidligere anfører for det svenske landshold, Johanna Wiberg, går således lige i flæsket på EB's liste.

EM i sexappeal: Her er de 10 flotteste piger

- Det er unødvendigt og idiotisk, sådan en liste er unødvendig, siger Wiberg til Expressen.

- Jeg har aldrig set sådan en liste til et herremesterskab, og jeg synes absolut ikke, det hører hjemme til et kvindemesterskab heller, siger Wiberg, der ikke får støtte fra Norges Nora Mørk, der selv er med på listen.

- Haha, det er sjovt. Jeg er her jo for at spille håndbold. Men hvis nogen synes, jeg er sød, så er det bare herligt, siger Mørk til Dagbladet i Norge.

Expressen har ikke gjort sig den ulejlighed at spørge Ekstra Bladet, hvad man siger til kritikken, men sportschef Allan Olsen er bestemt ikke imponeret over den svenske bredside.

Totalt kollaps: Danmark fik prygl

- Slap dog af, hysteriske svenskere. Hvad er der galt med jer? Listerne er sjov underholdning, men det lader til, at den slags ligger jer fjernt. I har oven i købet to spillere med på listen, men det er sjovt nok ikke dem, der udtaler sig kritisk! siger Olsen.

- Skal vi ikke også lige begrave den med, at der ikke bliver lavet tilsvarende lister for mænd? På Ekstra Bladet kårer vi hvert år 'Årets Hug', og der er heldigvis masser af mænd med.

Her er han: Danmarks lækreste steg-spiller

- Det er en total overreaktion fra de svenske spillere – og sjovt nok skal man til Norge og Nora Mørk for at finde en fornuftens stemme. Den norske profil siger det nemlig glasklart: Jeg er her for at spille håndbold, men hvis nogen synes jeg er sød, så er det bare herligt.

Dagen derpå: Pytlick isolerede sig selv efter spanske prygl

- Lige præcis, Nora – og her gik man og troede, at det var nordmændene, der havde det svært med livets lysere sider. Forkert. Endnu engang kan de svenske stivstikkere lave lidt sjov og ballade om til dystre moralske diskussioner.

- Der er dømt overtrådt, Sverige!

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.