Annonce:
Annonce:

Team Esbjerg hægter Viborg af

Esbjerg vandt klart i Viborg, som nu er seks point efter esbjergenserne i Primo Tours Ligaen

Det kører for Team Esbjerg (Foto: Anita Graversen)
Det kører for Team Esbjerg (Foto: Anita Graversen)
Annonce:
Følg Håndbold

Team Esbjergs håndboldkvinder er meget tæt på at sætte sig på den ene af de to pladser, der giver direkte adgang til semifinalen i kampen om DM-guldet.

Esbjergenserne vandt mandag aften med 31-25 på udebane over Viborg, og dermed har træner Lars Frederiksens tropper seks point ned til netop Viborg på tredjepladsen med blot fire kampe tilbage i grundspillet.

De klare sejrscifre er en smule overraskende, fordi Team Esbjerg har skrantet lidt efter nytår, men anført af en stærkt spillende Emily Stang Sando i målet var gæsterne hele tiden et skridt foran.

Viborg, der var svækket af afbud fra den skadede landsholdsmålvogter Rikke Poulsen, var ikke i føring på noget tidspunkt i løbet af de 60 minutter i Viborg Stadionhal.

Mestrene vil hyre spansk stjerne

Annonce:

Holdets topscorer, Ann Grete Nørgaard, havde en sløj dag med flere afbrændere fra fløjen og straffekaststregen, og unge Signe Brun kunne ikke leve op til Rikke Poulsens sædvanlige niveau i målet.

Derfor kunne Team Esbjerg efter 14-12-føring ved pausen stille og roligt øge forspringet i anden halvleg.

Laura van der Heijden blev topscorer med syv mål for gæsterne, mens playmakeren Line Uno scorede otte gange for hjemmeholdet.

Med sejren er Team Esbjerg i spidsen af Primo Tours Ligaen med 28 point for 18 kampe. FC Midtjylland følger efter med 26 point for 17 kampe, mens Viborg bliver stående på 22 point på tredjepladsen.

De to bedste hold efter grundspillet går direkte i semifinalen, mens tabellens nummer tre til seks kæmper om de sidste to pladser.

Mulle fik sin svensker på Valentinsdag

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: