Team Esbjerg saver rumænske kvinder midt over i EHF Cup

Der var håndboldmæssige lussinger i luften, da Team Esbjerg storsejrede i EHF Cuppens gruppespil hjemme

Esbjergs træner Jesper Jensen havde sat sit hold godt op. Foto: John Randeris / Ritzau scanpix
Esbjergs træner Jesper Jensen havde sat sit hold godt op. Foto: John Randeris / Ritzau scanpix

Håndboldkvinderne fra Team Esbjerg uddelte en god gammeldags øretæve til sidste sæsons bronzevindere fra den rumænske liga, Magura Cisnadie, da de to hold tørnede sammen i første runde af EHF Cuppens gruppespil.

Hele 41-18 sluttede kampen i hjemmeholdets favør efter 21-8 ved pausen.

Dermed fik Jesper Jensens tropper en perfekt indledning på gruppen, der også tæller norske Storhamar og tyske Bietigheim.

Vestjyderne var totaldominerende fra starten, og de rumænske forsvarsspillere anede ikke deres levende råd.

Boldene fes om ørerne på gæsternes målvogter, og Esbjerg viste en træfsikkerhed, der er sjældent set på den europæiske scene.

Anne Mette Hansen spiller i en af Europas absolutte topklubber, og lønnen er derefter. Kathrine Heindahl (th) driver en web-shop ved siden af jobbet i Odense Håndbold. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Se EM-pigernes løn: Stjerne scorer millioner - lærlingen bor hos mor og far

På 28 afslutninger før pausen endte de 21 af dem i nettet. Det gav en scoringsprocent på vanvittige 75. Til sammenligning lå Magura Cisnadies på 42 procent.

Den hollandske stjerne Estavana Polman bød ind med fem mål på fem forsøg i de første 30 minutter.

Man kunne tro, at den store føring gav anledning til at lette foden fra gaspedalen efter pausen og begrænse ydmygelsen, men det blev ikke tilfældet.

Selv om der var rigeligt med overskud til at spare profilerne, tromlede vestjyderne ugæstfrit videre hen over rumænerne.

Scoringsprocenten blev utroligt nok holdt på hele 75, og den syngende håndboldlussing endte til sidst med en forskel på hele 23 scoringer på måltavlen.

Sport og Spil Var centrum i nøgen-skandale: Hun er stærk!

Jesper Nøddesbo er efter ti år i FC Barcelona landet i Aarhus og håndboldmæssigt i BSV. Usikkerheden har fulgt ham på hele rejsen, afslører han nu. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Nøddesbo afslører sin hemmelighed: Jeg føler mig helt nøgen

Henrik Møllgaard er hjemme i Aarhus igen. Udflugten til Paris skulle egentlig kun have varet i ti måneder, men der gik tre år, før familien flyttede hjem igen. Foto: Ernst van Norde Sport og Spil Monsieur Møllgaard: Sådan lærte jeg at tale tysk - i Paris

0 kommentarer
Vis kommentarer