Annonce:
Annonce:

Team Esbjerg-træner: FCM er stadig guldkandidater

Team Esbjerg klædte FCM Håndbold af på hjemmebane, men hjemmeholdets træner ser stadig FCM som guldkandidat

Selv om Team Esbjerg klart slog FCM, så vil træner Lars Frederiksen ikke afskrive dem i mesterskabskampen. (Foto: Anita Graversen)
Selv om Team Esbjerg klart slog FCM, så vil træner Lars Frederiksen ikke afskrive dem i mesterskabskampen. (Foto: Anita Graversen)
Annonce:
Følg Håndbold

De danske mestre fra FCM Håndbold løb for anden gang på to uger ind i vestjyske øretæver, da de var på besøg hos sidste års sølvvindere fra Team Esbjerg lørdag eftermiddag.

Esbjergenserne klædte nemlig gæsterne fra Midtjylland fuldstændigt af, og på et tidspunkt førte hjemmeholdet med hele 11 mål. Ved slutfløjtet var føringen dog skrumpet til 29-23. For to uger siden vandt Esbjerg med 27-19 over FCM i Super Cuppen.

Sønderjyske smider føring og deler med GOG

På trods af den dobbelte revanche for den tabte DM-finale, så vil Team Esbjergs træner, Lars Frederiksen, dog ikke afskrive de danske mestre fra FCM Håndbold endnu.

- Som jeg sagde før, så er det tydeligt, at Midtjylland mangler noget i deres spil og mangler noget stabilitet i forhold til, hvordan de plejer at spille. Så jeg ser, at de kommer stærkt igen.

Annonce:

- Det er jeg ikke i tvivl om, og jeg ser selvfølgelig dem som største favorit til at komme i en DM-finale - forhåbentlig sammen med Team Esbjerg, siger Lars Frederiksen til TV2.

Forud for sæsonen mistede FCM Håndbold Line Jørgensen og Nycke Groot, mens Louise Burgaard og Veronica Kristiansen er hentet ind.

Hjemvendt storskytte får stærkt Randers-comeback

Den nye konstellation kan have haft betydning for midtjydernes resultat i Esbjerg, mener Lars Frederiksen, som dog ikke vil tage æren fra sine egne spilleres præstation.

- De har haft et par af deres profiler ude et stykke tid, og det ved man altid, at det betyder noget. Men så synes jeg også, at de mødte et skarpt hold.

- Da vi koncentrerede os mest inde på banen, så vi et Team Esbjerg-hold, der virkelig viste flot håndbold langt hen ad vejen, og det er ikke særlig sjovt at spille mod dem, siger Lars Frederiksen om sine spillere.

Sejren betyder at Team Esbjerg har to point for én kamp, mens FCM Håndbold stadig har nul.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU
Annonce:
Annonce:
Annonce: