Annonce:
Annonce:

Team Esbjerg tromler over bundhold i Champions League

Uden at anstrenge sig tog Team Esbjerg en sikker pligtsejr over Lokomotiva Zagreb i en atmosfæreforladt hal

Målvogter Amalie Milling og fløjspiller Anne Tolstrup Petersen var begge fremtrædende i Team Esbjergs pligtsejr i Kroatien. Sidstnævnte lavede fem mål. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix
Målvogter Amalie Milling og fløjspiller Anne Tolstrup Petersen var begge fremtrædende i Team Esbjergs pligtsejr i Kroatien. Sidstnævnte lavede fem mål. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Håndbold

Team Esbjergs håndboldkvinder indfriede lørdag sin markante favoritværdighed, da holdet på udebane bankede Lokomotiva Zagreb i Champions League.

I en meget sparsomt besøgt hal vandt Jesper Jensens tropper 30-18. Indsatsen var som atmosfæren ikke specielt sprudlende, men pligtsejren kom i hus.

Målvogter Amalie Milling imponerede med en redningsprocent lige under 45, og den norske bagspiller Henny Reistad var også fremtrædende med syv mål på lige så mange forsøg.

Team Esbjerg har nu ti point for syv kampe og er i gruppe B nummer tre af otte hold. Györ topper med 12 point efter 32-30 over Rapid Bucuresti lørdag, mens Metz er toer med 11 point.

Allerede næste lørdag bør Esbjerg have to point mere og Lokomotiva Zagreb fortsat nul point, når kroaterne har været en tur i Blue Water Dokken.

Team Esbjerg var trods udebane gigantisk favorit, og opgøret begyndte også med et udehold i kontrol.

Hjemmeholdet gjorde det svært for sig selv med fire begåede straffekast i kampens indledning, og med 7-3 på måltavlen efter 14 minutter lignede det en mulig storsejr til Esbjerg.

Men vestjyderne lod sig tilsyneladende lulle i søvn af klasseforskellen. Det lukkede Lokomotiva ind i kampen, indtil Jesper Jensen tog timeout og uddelte en reprimande ved stillingen 8-6.

Den hjalp i den grad, og Team Esbjerg gik til pause med en føring på 15-8 efter blandt andet syv redninger af målvogter Amalie Milling på 15 kroatiske forsøg.

I anden halvleg luftede Jesper Jensens en del af sine normale reserver, og intensiteten var næppe meget større end et gennemsnitligt træningspas hos det danske tophold.

Michala Møller afsluttede opgøret med en scoring i de døende sekunder, og dermed kom alle Esbjergs ti markspillere på tavlen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: