Teenager skaffede Århus i slutspillet

Århus' 18-årige målmand Emil Nielsen blev helten, da han vendte truende nederlag til sejr

(Foto: Jens Henrik Daugaard)
(Foto: Jens Henrik Daugaard)

Skanderborg-Århus 26-28

U 19 landsholdsmålmand Emil Nielsen gav sig selv en forsinket fødselsdagsgave , da han kom ind og vendte et truende nederlag og farvel til slutspillet til en sejr.

Se også: Top-keeper tager et år mere i FCM Håndbold

1 g'eren, der fyldte 18 år for otte dage, diskede op med 5-6 store redninger, da Århus var ved at smide det hele væk og var bagud med 23-22 med et lille kvarter tilbage.

Århusianerne havde ellers været foran med fem mål, men den tilbagevendte Kasper Larsen med en hjelm a la Chelsea-målmand Petr Cech i Skanderborg-målmanden, hev lnogle store redninger frem og rystede gæsterne.

Se også: Kim Andersson vender hjem til Sverige

Emil  Nielsens indhop betød, at Århus er klar til slutspillet, hvor modstanderne bliver grundspillets nr. 1, KIF Kolding København, Tvis Holstebro og Skjern, mens den anden pulje bliver med Aalborg, Bjerringbro Silkeborg, Midtjylland og GOG.

Både Kolding og Aalborg starter med to point, mens Tvis Holstebro og Bjerringbro Silkeborg har et oint med fra starten på slutspillet, der går i gang 1. april.

Med nederlaget skal Skanderborg ud i op- og nedspil mod Randers fra den næstbedste række, mens Lemvig skal møde enten Skive eller Tønder.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere