Terrorfrygt rammer VM-favoritter

Det franske håndboldlandshold skal bo på et andet hotel under VM på grund af sidste uges terrorangreb i Paris

Nikola Karabatic og Frankrig er forhåndsfavoritter ved det forestående VM i Qatar. Sidste vinter smadrede de Danmark i EM-finalen i Herning. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Nikola Karabatic og Frankrig er forhåndsfavoritter ved det forestående VM i Qatar. Sidste vinter smadrede de Danmark i EM-finalen i Herning. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

De brutale terrorhandlinger i Paris får nu også konsekvenser for Nikola Karabatic og holdkammeraterne på det franske håndboldlandshold ved VM i Qatar.

Franskmændene bliver af sikkerhedsmæssige årsager flyttet til et andet hotel i Doha.

Det oplyser direktør i det svenske håndboldforbund, Stefan Lövgren, til Aftonbladets hjemmeside.

Sverige skulle ellers have boet side om side med Frankrig på Hotel InterContinental under VM-turneringen, der begynder på torsdag.

- De bliver flyttet af sikkerhedsmæssige hensyn. Mere ved jeg ikke, siger Lövgren.

Håndbold Mon Dieu: Franske guldfavoritter i tosset filmstunt

- Jeg ved ikke på hvilket hotel, de skal bo, tilføjer han.

Stefan Lövgren fortæller, at gæster på Hotel Intercontinental skal forbi en metaldetektor, når de skal ind på hotellet, men sikkerheden er åbenbart ikke tilstrækkelig for de franske håndboldstjerner.

Migrantarbejdere kæmper med tiden for at få Lusail Multipurpose Hall, hvor Danmark skal spille, færdig til tiden. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold VM bag facaden: Se de uhyggelige slave-forhold

20 mennesker mistede livet i Paris i sidste uge.

12 personer blev dræbt i forbindelse med angrebet mod det satiriske ugeblad Charlie Hebdo. Derudover blev en færdselsbetjent og fire gidsler dræbt i løbet af tre dages blodig terror i den franske hovedstad.

Ud over de 17 ofre blev de tre terrorister, der stod bag angrebene, dræbt af franske sikkerhedsstyrker.

0 kommentarer
Vis kommentarer