Tilskuer bøder for Kolding-fadæse: Fik skudt tanden ud

Det gik helt galt, da KIF Kolding København skulle indvie den nye hjemmebane, og en tilskuer måtte betale med en tand

Kasper Hvidt var ikke den eneste, der blev ramt af hårde skud onsdag aften i Kolding. (Foto: Claus Bonnerup)
Kasper Hvidt var ikke den eneste, der blev ramt af hårde skud onsdag aften i Kolding. (Foto: Claus Bonnerup)

Der blev på ingen måder tale om en vellykket indvielse af den nye Sydbank Arena i Kolding.

KIF Kolding København havde ellers alle muligheder for at gøre topkampen mod Bjerringbro-Silkeborg til en fest for de fremmødte, der var troppet talstærkt op.

Det var dog ikke den manglende evne til at sejre i dysten, som endte uden vinder, der var mest bemærkelsesværdig på denne aften. Derimod udviklede optakten og spillernes opvarmning sig til en regulær fadæse.

Det startede ellers fint. Nettet bag det ene mål blev trukket op i loftet for at give plads til et danseshow, der skulle pifte stemningen op på tribunerne inden kampstart.

Der var tænding på, da opgøret blev fløjtet i gang med et kvarters forsinkelse. (Foto: Claus Bonnerup) Håndbold Pinlig brøler forsinkede dansk håndbold-brag

Men da opvisningen var forbi, ville nettet ikke gå ned igen, hvorfor tilskuerne på de forreste rækker stod i skudlinjen, da udeholdets spillere skulle prøve sigtekornet af.

Det gik ud over en tilskuer, som ifølge TV2 Sportens oplysninger slog en tand ud, da Bjerringbro-Silkeborgs Nikolaj Øris forsøgte sig med et skud under opvarmningen.

- Det er meget uheldigt. Vi havde oplyst dommerne om, der ikke måtte skydes på mål under opvarmningen, og det er jeg ked af, siger Ole Madsen, der er direktør for den nye arena.

Han forklarer ydermere, at det var dommerne, der tog beslutningen om, hvordan og hvorvidt kampen skulle afvikles under de forandrede forhold. Resultatet blev, at dysten måtte udskydes med et kvarter.

- Vi kører det op, fordi der skal være noget dans inden, og så vil nettet ikke køre ned igen. Den hænger fast i noget. Dommerne vil have, det skal blive nede, så kontrafordelen er lige i begge halvlege. Derfor skal vi have flyttet alle folk, siger Ole Madsen.

Lasse Mikkelsen scorede sejrsmålet i sidste sekund (Foto: Claus Bonnerup) Håndbold Knock out i sidste øjeblik

Kampen endte 25-25, og det kunne Bjerringbro-Silkeborg umiddelbart være bedst tilfreds med, da spillerne fra KIF Kolding København havde store muligheder for at afgøre opgøret til deres fordel.

I det sidste angreb var hjemmeholdet to mand i overtal, men formåede ikke at udnytte den enorme chance. Det uafgjorte resultat efterlader holdene som nummer to og tre i tabellen, hvor Aarhus Håndbold er i spidsen.

3 kommentarer
Vis kommentarer