Annonce:
Annonce:

To danskere kan blive verdens bedste

Mikkel Hansen og Rasmus Lauge er nomineret til den prestigefyldte titel som verdens bedste håndboldspiller

Mikkel Hansen var tydeligvis lykkelig, da han sammen med resten af landsholdet blev hyldet på Råhuspladsen for VM-triumfen.
Annonce:
Følg Håndbold

Både Mikkel Hansen og Rasmus Lauge er blandt Det Internationale Håndboldforbunds (IHF) fem nominerede til titlen som verdens bedste håndboldspiller for 2018.

De øvrige nominerede er Sander Sagosen fra Norge, svenske Jim Gottfridsson og franske Vincent Gerard.

Ifølge IHF er de fem spillere udvalgt af et ekspertpanel bestående af landstrænere og medlemmer af IHF.

Afstemningen løber frem til 15. marts, og IHF gør desuden opmærksom på, at spillerne skal bedømmes på præstationerne i 2018 - og altså ikke på baggrund VM-slutrunden, hvor Danmark løb med guldet på hjemmebane. Det

I 2018 var Mikkel Hansen bl.a. på det udvalgte hold ved EM-slutrunden, efter han blev nummer to på topscorerlisten. Rasmus Lauge scorede tredjeflest mål ved samme slutrunde, hvor Danmark nåede semifinalerne og blev nummer fire.

Annonce:

Rasmus Lauge var med til at vinde det tyske mesterskab i 2018 med Flensburg-Handewitt, mens Mikkel Hansen både vandt det franske mesterskab og pokalturneringen med Paris Saint-Germain.

Mikkel Hansen har tidligere vundet prisen i 2011 og 2015. Franske Nikola Karabatic vandt i 2016, mens prisen ikke blev uddelt i 2017.

Ingen danske kvinder er nomineret til titlen. Her er det russeren Anna Vyakhireva, rumænske Cristina Neagu, norske Stine Oftedal samt Amandine Leynaud og Estelle Nze Minko, der begge er fra Frankrig.

Langer ud efter landsholdet: - Vi undrer os

VM-feberen raser endnu: Danskerne går billetamok

Helt tæt på GULD-heltene: Pengene, hemmelighederne og familien

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce: