Topscorer Damgaard: Svært at være optimist

Topscorer Michael Damgaard har prøvet værre

Michael Damgaard har tidligere været ude med både springerknæ og brud på ryghvirvelen (Foto: Lars Poulsen)
Michael Damgaard har tidligere været ude med både springerknæ og brud på ryghvirvelen (Foto: Lars Poulsen)

- Jeg er altid optimist, men jeg må indrømme, at det er svært i denne situation.

Tvis Holstebros topscorer, VM-spiller Michael Damgaard  er været ude i lange perioder med både springerknæ og brud på ryghvirvelen, så nogle overrevne ledbånd i venstre håndled med to måneders pause er intet i forhold til de to år, som skaden med springerknæ kostede ham.

- Denne skade er en nedtur. Det er nu, at jeg skulle til at spille alle de sjove kampe, siger Michael Damgaard til Ekstra Bladet.

Der ventede både DM-slutspil, pokalens Final 4 i Aalborg,  1/4 finaler i EHF Cup osv.

Se også: Chok: VM-spiller på operationsbordet

Når Michael Damgaard i følge lægen kan være klar om to måneder, vil der fortsat kunne være kampe tilbage i kalenderen, men det er ikke med tanke om DM-finaler, at topscoreren går i gang med genoptræningen.

- Hvis Tvis Holstebro er i DM-finalerne, har de andre vel gjort det så godt, at der ikke er brug for mig. Så det handler først og fremmest om at blive klar til næste sæson, siger Michael Damgaard, der dagen derpå indrømmer, at han havde lidt svært ved at dele den optimisme, som besøget på skadestuen efter uheldet i SønderjyskE-kampen i Sønderborg gav grobund for.

Da en specialist ringede torsdag morgen efter at have studeret røntgenbillederne, vidste topscoreren udmærket, hvad klokken havde slået, så besøget på Holstebro Sygehus bekræftede hans egen værste antagelser om skadens omfang.

- Det er førlighed og bevægelighed, som er på spil, hvis ikke jeg lader mig operere. Den risiko vil jeg ikke løbe, siger Michael Damgaard.

Se også: Eggert-afbud udløser kaos på fløjen

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere