Træner forlader København Håndbold og flytter til Polen

Københavns håndboldkvinder skal have ny cheftræner, efter at Reidar Møistad har valgt at søge til Polen

Reidar Møistad forlader København Håndbold. (Foto: All Over)
Reidar Møistad forlader København Håndbold. (Foto: All Over)

Cheftræner Reidar Møistad har meddelt København Håndbold, at han forlader klubben, da han ønsker at forfølge en gammel drøm og nu flytter tilbage til Polen.

- Det har været en svær beslutning, for jeg er utroligt glad for at være i København, og jeg har rigtig stor respekt for alle i klubben, men jeg føler, jeg har færdiggjort en stor del af det, jeg blev hentet til København for.

- Og nu vil jeg gerne have mere tid til at bygge et koncept op, jeg længe har drømt om. Det er på tide at skabe en ny base, og den base er i Mielno i Polen, siger Reidar Møistad.

Sidst, Danmark mødte Tyskland, var i Wroclaw under EM. Danmark tabte 23-25, Danmark drønede ud af slutrunden, tyskerne vandt senere EM med turneringens yngste hold. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Mikkel og Landin topper før OL-kval

Kim Mikkelsen, der er direktør i København Håndbold, respekterer trænerens beslutning og går nu på jagt efter en afløser.

- Reidar har været med til at løfte København Håndbold. Fra en niendeplads to år i træk til nu at sikre os en syvendeplads og seks point mere end sidste år, ligesom flere spillere er blevet A-landsholdsspillere under hans ledelse.

- Så vi skylder ham en varm tak for indsatsen, og vi ønsker ham det bedste. Vi vil nu bruge tid på at vurdere, hvilken profil vi skal gå på jagt efter, siger direktøren.

Håndboldkvinderne bliver hjemme fra turneringen i Norge. (Foto: Jens Dresling) Håndbold Håndbolddamer melder fra til turnering efter OL-nedtur

Ny klub til Pernille Holmsgaard (Foto: Lars Poulsen) Håndbold København Håndbold begræder tabet af kulturbærer

Nicolaj Andersson, der sammen med Mathias Berg stod i spidsen for København Håndbold i 2014, er igen trådt til og er cheftræner for København Håndbold frem til sommerferien.

Holdet formåede lige netop ikke at klemme sig med i slutspillet, men Andersson kommer til at stå i spidsen for holdet i pokalkampen mod TMS Ringsted den 11. maj.

0 kommentarer
Vis kommentarer