Trænernes EM-dom: Hun var Danmarks bedste

Landsholdsspillerne Maria Fisker og Line Jørgensen får et lille plaster på såret ovenpå EM-skuffelsen

Maria Fisker (th.) jubler efter en scoring. Hun kan også glæde sig over flere flotte ord fra et par af landets bedste håndboldtrænere. (Foto: Lars Poulsen)
Maria Fisker (th.) jubler efter en scoring. Hun kan også glæde sig over flere flotte ord fra et par af landets bedste håndboldtrænere. (Foto: Lars Poulsen)

De kom tomhændet hjem fra Ungarn, men for Maria Fisker og Line Jørgensen er der alligevel en god lille nyhed at starte juleferien på i kølvandet på den ellers så triste afsked med EM-slutrunden.

Ekstra Bladet har bedt tre trænere fra kvindernes håndboldliga om at sætte navn på den danske spiller, der i deres optik efterlod det bedste indtryk under EM-slutrunden, og her topper Viborg-fløjen og FC Midtjylland-backen, 

Til trods for det store kollektive kollaps mod Spanien har der været flere bejlere til at løbe med æren, og der er da heller ikke helt enighed i det lille panel i forhold til spørgsmålet.

Pernielle Holmsgaard og de øvrige landsholdspillere vender torsdag hjem til Danmark uden medaljer i kufferten. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Hjemme igen: Så triste var spillerne i lufthavnen
Mads Brandt, cheftræner i Randers HK:
- Mit valg falder på Maria Fisker. Hun har formået at løse andre opgaver end at være venstre fløj og er trådt ind på den store verdensscene.

- Hun er i hælene på de allerbedste på sin position, og det giver en træner nogle flere værktøjer at have en spiller som hende, der kan optræde i flere forskellige roller.

- Det havde eksempelvis set sort ud mod Ungarn, hvis ikke Fisker havde været der, da hun der gik ind og agerede venstre back.

De danske håndboldkvinder måtte lade livet ved EM-slutrunden efter et stort nederlag til Spanien. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Trænere undrer sig: Derfor gik det galt for EM-pigerne

Flemming Larsen, cheftræner i HC Odense:
- Kristina Kristiansen, Maria Fisker og Sandra Toft har i perioder været rigtig gode, men skal jeg pege på en, er Fisker den, der har været bedst. Hun har fået mange forskellige kompetencer ind i sit spil og kan byde ind med flere ting.

- Hun kan både optræde på fløjen, men formår også at gå ind i banen. Den aggressivitet, hun spiller med, har vi ikke været vant til før. Hun har fået fart i sit spil og kan tilmed dække flere positioner i forsvaret.

Pernille Holmsgaard, Louise Burgaard og Mette Gravholt i de sidste minutter af EM-slutrunden for dansk vedkommende (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Slagtet i pressen: Sammenbrud, klø og smæk til EM-kvinderne

Niels Hjortlund Nielsen Agesen, cheftræner i Team Tvis Holstebro:
- Jeg ligger mellem Line Jørgensen og Kristina Kristiansen, men det må ende med at blive Line.

- Hun starter ikke turneringen så godt, men ser man bort fra begyndelsen, har vi været vidne til et hidtil nyt niveau fra hendes side med stabilitet i begge ender af banen.

0 kommentarer
Vis kommentarer