TTH Holstebro får skrækmodstander i EHF Cup-semifinale

Den tyske storklub THW Kiel venter danskerne i semifinalen i mændenes EHF Cup

Holstebro går en svær kamp i møde, når de går THW Kiel i møde midt maj. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix
Holstebro går en svær kamp i møde, når de går THW Kiel i møde midt maj. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

TTH Holstebros håndboldherrer skal på noget af en opgave i forsøget på at spille sig hele vejen til finalen i EHF Cuppen.

Det danske hold fik den tyske storklub THW Kiel som modstander i semifinalen, da der tirsdag middag blev trukket lod i Kiel.

Den anden semifinale spilles mellem Füchse Berlin og Porto.

Kiel, der har de danske landsholdsbrødre Niklas og Magnus Landin i truppen, har vundet det tyske mesterskab ti gange siden 2005 samt Champions League i 2007, 2010 og 2012.

Dermed er det noget nær det værst tænkelige scenarie for det danske hold, siger Line Kristoffersen, der er turneringsansvarlig og EHF-manager i TTH.

- Vi havde håbet at møde Kiel i finalen. Men det er tre rigtigt gode hold (i Final 4, red.), så vi må gøre vores bedste og håbe, at vi kan overraske.

- De danske spillere i Kiel er rigtigt gode. Det bliver meget svært, men måske kan vi overraske, siger hun efter lodtrækningen på EHF's hjemmeside.

Final 4-stævnet spilles i Sparekassen Arena i Kiel 17. og 18. maj.

Mikkel Hansen og Paris Saint-Germain fik ørerne i maskinen i Champions League-kvartfinalen. Arkivfoto: Ritzau Scanpix Håndbold Kæmpe øretæve til Mikkel Hansen
TTH Holstebro er klar til semifinalerne. Foto: Ritzau Scanpix Håndbold TTH holder ungarere stangen og booker EHF Cup-semifinale
Der mangler kant, krav og vrede på håndboldlandsholdet, mener Karin Mortensen. Foto: Lars Poulsen/Polfoto Håndbold Dansk legende langer ud efter landsholdet: - Kast noget efter træneren

0 kommentarer
Vis kommentarer